Ayıpların Örtülmesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayıpların Örtülmesiarkadaşlar siteye yeni üyeyim ama aslında bir süredir takip ediyorum genelde duaların amacına baktığımda hep aşk sevgi,gideni döndürme çoğunlukta belkide benim gözümden kaçmıştır ama insanların ayıplarının örtülmesi,2 cihanda da hatalarımızdan korunma ile ilgili bir dua var mı acaba? her insan hata yapar,her insan günah işler,tövbe kapısı hep açıktır bizlere ben imza kısmındada olan duayı ederim hep kendime,sevdiklerime sizinde bildiğiniz bir şeyler varsa benle paylaşmanızı samimiyetle rica ederim Yüce Rabbim 2 cihanda da örtüsünü bizden eksik etmesin amin![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Ayıpların Örtülmesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayıpların Örtülmesiberzah Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar siteye yeni üyeyim ama aslında bir süredir takip ediyorum genelde duaların amacına baktığımda hep aşk sevgi,gideni döndürme çoğunlukta belkide benim gözümden kaçmıştır ama insanların ayıplarının örtülmesi,2 cihanda da hatalarımızdan korunma ile ilgili bir dua var mı acaba? her insan hata yapar,her insan günah işler,tövbe kapısı hep açıktır bizlere ben imza kısmındada olan duayı ederim hep kendime,sevdiklerime sizinde bildiğiniz bir şeyler varsa benle paylaşmanızı samimiyetle rica ederim Yüce Rabbim 2 cihanda da örtüsünü bizden eksik etmesin amin![]() ![]() ![]() sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu konu için bilgisi olan varmı |
|
|
|