07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Rızası İçin Yardım
S a kardeşler, benim başımda son 4 senedir (okula girdiğimden beri) büyük bir sıkıntı var
Bu okulda okuyan baska öğrencilerden biri başıma musallat oldu,kurtulamıyorum kaçsam da bir şekilde gelip beni yurtta buluyor,hep moralimi bozacak şeyler diyor,benim canımı çok sıkıyor,ne zaman okulda yanıma gelse o günüm çok kötü geçiyor Kaç kere yurt görevlisine benim için yok dedirtsem bile bu sefer yurdun girişinden gitmiyor saatlerce,ertesi gün telefonlar susmuyor,telefonumu kapatır oldum onun yüzünden,Kaç kere kovsam da hep geliyor,beni takıntı yapmış,son 1 kaç aydır uzaklaşmıştı (kağıda ismini yazıp 7 fatiha ve 11 ihlas okumustum) ve sınavlardan çok iyi almaya başladım Ama tekrar gelmeye başladı yine ve ben çok bunalıyorum ruhumu daraltıyor,çok dua ettim ama kurtulamadım bir türlü Kendisi başarılı biri değil derslerde,beni de başarısız yapmak için çaba harcıyor,iyi not alınca kendisinin notu düşükse çekememezlik yapıp saçma sapan şeyler diyor ve bu beni çok sıkıyor Okulun bitmesine az kaldı ama onu bir gün görmeye bile tahammülüm yok Hangi dua ve tertibi okumalıyım lütfen bana yardım edin hayatım çok kötüleşti bu insan yüzünden Sonra araştırdım herkese karşı böyle davranıyormuş,herkes kaçıyor bir şekilde ondan Hayatımdan temelli çıkması için ne yapmalıyım? Allah rızası için yardım
|
|
|