Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, için, rızası, yardım

Allah Rızası İçin Yardım

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Rızası İçin Yardım

Sa kardeşler, benim başımda son 4 senedir (okula girdiğimden beri) büyük bir sıkıntı var
Bu okulda okuyan baska öğrencilerden biri başıma musallat oldu,kurtulamıyorum kaçsam da bir şekilde gelip beni yurtta buluyor,hep moralimi bozacak şeyler diyor,benim canımı çok sıkıyor,ne zaman okulda yanıma gelse o günüm çok kötü geçiyorKaç kere yurt görevlisine benim için yok dedirtsem bile bu sefer yurdun girişinden gitmiyor saatlerce,ertesi gün telefonlar susmuyor,telefonumu kapatır oldum onun yüzünden,Kaç kere kovsam da hep geliyor,beni takıntı yapmış,son 1 kaç aydır uzaklaşmıştı (kağıda ismini yazıp 7 fatiha ve 11 ihlas okumustum) ve sınavlardan çok iyi almaya başladımAma tekrar gelmeye başladı yine ve ben çok bunalıyorum ruhumu daraltıyor,çok dua ettim ama kurtulamadım bir türlüKendisi başarılı biri değil derslerde,beni de başarısız yapmak için çaba harcıyor,iyi not alınca kendisinin notu düşükse çekememezlik yapıp saçma sapan şeyler diyor ve bu beni çok sıkıyorOkulun bitmesine az kaldı ama onu bir gün görmeye bile tahammülüm yokHangi dua ve tertibi okumalıyım lütfen bana yardım edin hayatım çok kötüleşti bu insan yüzündenSonra araştırdım herkese karşı böyle davranıyormuş,herkes kaçıyor bir şekilde ondanHayatımdan temelli çıkması için ne yapmalıyım? Allah rızası için yardım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com