Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etmek, intihar, istemiyorum, korku, öldürecek

Bu Korku Beni Öldürecek İntihar Etmek İstemiyorum.

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Korku Beni Öldürecek İntihar Etmek İstemiyorum.

merhaba yaklaşık bundan bir bucuk sene öncesine kadar normal bir yaşantım vardı normal günlerimi yaşadığım zamanlarda, birgün içimde tarif edemeyeceğim korkular hissetmye başladım sonra kabuslar uyandığımda sanki tüm gece boyunca o yatakta uyumamışımda birileri tarafından kovalanmış yada sabaha kadar sanki yatakta değil kabirde geçirmişim gibi sıkıntı kalp acılarıyla uyanıyorum

üzerimde belki musallat var belki büyü gecenin bazı saatlerinde uyanıyorum etrafımda duman gibi birşey bedenimi hareket ettiremiyorum sanki bana manyetik bir enerji akıtıp beni donduruyorlar pskiatristlere ve bir kaç tanınmış hocaya gittim doktorlar birkaç ilac verip gönderdi sorun devam etti 3 tane hocaya gittim tanınmış muska okunmuş su verdiler yolladılar birşey değişmedi

yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim evdeyim dışarı cıkmaktan korkuyorum dışardayım eve girmekten korkuyorum süreki vesvese hali mesleğim var fakat yapamıyorum çalışamıyorum herşeyden korkar oldum halimin ne oldugunu anlayabilecek ilim sahibi arkadaşlara soruyorum bende ne var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com