|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| efendimizin, hürmetine, peygamber, suyu, yardım, yüzü |
Peygamber Efendimizin Yüzü Suyu Hürmetine Yardım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peygamber Efendimizin Yüzü Suyu Hürmetine YardımArkadaşlar öncelikle affınıza sığınıyorum arkadaşlar adım mitat bir takım hatalar sonucu borçlandım ve borçlandığım insanlar anlatılmaz derecede anlayışsız ve kaba insanlar,sürekli bana na avrat küfür ediyorlar ve bazen ölümle bile tahdit ediyorlar,benim de Allaımdan başka kimsem olmadığı için sesimi çıkaramıyorum Arkadaşlar lütfen bana en etkili dualar hangileriyse o dualarla bana dua edin lütfen ve bana yol gösterin RABBİM şimdiden hapinizden razı olsun
|
|
Peygamber Efendimizin Yüzü Suyu Hürmetine Yardım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peygamber Efendimizin Yüzü Suyu Hürmetine YardımRabbim yardimcin olsun, ilk olarak vakia suresini hergun okumani tavsiye ederim Borclanmissin, borcunu da odemen lazim![]() Vakia suresini okuyan parasiz kalmaz inan buna![]() ![]() Esmaul husnalardan da, Ya Vekil (66) , Ya Mucib (3025) , Ya fettah (489) herbirinin sayisini yazdim yanina) esmalarini okuyabilirsin![]() ![]() Forumda, fetih suresi var, her gun bir kisi icin okunuyor, bu gibi grublara da katilirsan,topluca dualara da katilmis olursun Rabbim yardim etsin![]() ![]()
|
|
|
|