![]() |
Hayata Küsen Kardeşlerim Buraya... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Küsen Kardeşlerim Buraya...Sevgili kardeşlerim hayata küsmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin yaşama dönmeniz için size yapılacak şeyleri söylüyorum ![]() ![]() 1)namaz kılmak(en önemlisi) 2)kız gibi boş şeylerden elini ayağını çekmek hiç bir kızın peşinden koşmamak(dinimizcede haram sayılmış; sonucunu zaten sizler benden daha iyi biliyorsunuz)kızlar içinde erkeklerin peşinden koşmaktan vazgeçmek 3)fakir insanlara yoksullara yetimlere gariplere yardım etmek 4)allah ın emir ve yasaklarına uymak(yalandan dedikodudan iftiradan gıybetten vs ![]() ![]() 5)peygamber efendimizin hayatını tamamıyla öğrenmek ve onun uyguladığı her şeyi hayatımızda uygulamak arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama allah öyle bi yardım ediyoki hayat çookkk güzel oluyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|