Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyulmakve, için, içinde, insan, olabilmek, rahat, saygı, sevilmek, tavsiyeler

Sevilmek, Saygı Duyulmakve İnsan İçinde Rahat Olabilmek İçin Tavsiyeler

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevilmek, Saygı Duyulmakve İnsan İçinde Rahat Olabilmek İçin Tavsiyeler

Merhaba arkadaşlar Kısmet olursa kısa zamanda gideceğim bir yemek daveti var Burda çok önemli insanlarla aynı ortamda olacağım, ayrıca yemek yaptırıp götürmeyi planlıyorum Bu insanların hiç biriyle pek bir samimiyetim yok ve hepsi benden büyük ve tahsil bakımından daha üstün durumdalar Ayrıca tek başıma gidiyorum ve biraz çekiniyorum ama öğretmenim davet ettiği içinde bu fırsatı kaçırmak istemiyorum

Beni sıkılmaktan koruyacak ve zor duruma kalmamı engelliyecek hangi duaları tavsiye edersiniz Bana bu insanların beni sevmeleri ve saygı duymaları için, gitmeden önce ve yemeklere okuyabileceğim ve birisinin evine girmeden önce okuyabileceğim kuvvetli dua tertiplerine ihtiyacım var Benim bulduğum dualar aşkla ilgili Gidipte rezil olmaktan korkuyorum Bu benim için çok büyük bir fırsat Yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com