Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın! |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!Selamün Aleyküm Arkadaşlar Vardiyeli çalışması olan ekip halinde çalışma zorunlu olan bir işyerinde çalışıyorumSorunumu açıklıyabilmem için özel01'in açmış olduğu ''El Latif İsmi'nin sırları'' isimli konuda yazmış olduğum yorumu buraya kopyalıyorum Ben de sabah 1000 Ya Latif,yatsıdan sonra 1000 Ya Latif okuyorum hergünGün içinde de 100 civarı salavat(genelde salavatı tefriciye) okuyorumAllah'a şükür işler kendiliğinden akıp gidiyorMeğer ne kadar bahtsızmışımBu öyle bir şey ki:anlık düzenlemeler(sizin dışınızda) ile aksiliklerden sıyrılıyorsunuzMesela işyerinde su almak için kalkıp iki dakikalığına içeri geçiyorsunuz ve ters insanlarla karşılaşmıyorsunuz(Çok şükür Allah'a)Bu anlatılmaz yaşanırZaten bunu da bu siteden okumuştum ''siz isteyin yolunuza çıksın'' idi sanırım başlığıHenüz istediğim yoluma çıkmadı ama meğer Allah'ın rast getirmesi ne güzel şeymişMeğer bunca zaman hayatın angaryasını hep ben çekmişimBu Allah'a şükürler olsun öyle bir rahatlık ki,artık dolmuş-taşmış çevremdeki insanlara hep ters-sert davranıyormuşumAllah'ıma şükürler olsun şimdi daha halim-selim haldeyim,bu da beni mutlu ediyorİnşallah istediğimin yoluna çıkmasını da Allah'ım en yakın zamanda hayırlısı ile nasip etsin Sorunum şu ki meğer benim tüm bahtsızlıklarım ekibim değişince,bir erkek arkadaş var,onunla aynı ekibe düşünce başlıyorUzun zamandır onunla aynı ekibde değildim ve bütün ters işlerden kurtulduğumu boşa düşünmüşümDün o arkadaşla tekrar aynı ekibe düştüm ve dakka bir gol birSinirlerim yine gerilmeye başladıDün kör gözüne kör parmağım öyle bir olay oldu ki:tekrar ters insanları çekmeye başladığımı düşünmeye başladımBugün olayları bir başkasını anlatırken farketdim ki;ben o berbat dönemi yaşadığım dönemde yine bu arkadaşla beraberdim ve tüm olumsuz-gergin-ahlaksız insanlar benim karşıma çıkıyordu Ne yalan söyleyeyim,Ya Latif çekmeyi uzun zamandır bırakmıştım,şimdi yine başlayacamBana esma çekmeyi bıraktığım için işlerimin ters gittiğini söylemeyinÇünkü çok uzun zamandır bırakmıştım ve terslik yaşamamıştımDün ilk gün bu arkadaşla biraraya gelişim ama sinir sistemim alarm vermeye başladıHatırlamaya çalışıyorum,yukardaki yorumu yazdığımda,bu insanla aynı ekibdemiydim diyeNet değil ama sanırım ekiplerimiz değişmişti Şimdi soruyorum:Bir insanla yanyana gelince bu kadar negatif şeyler yaşamanın anlamı ne olabilir?İlk yorumunuzun yanıtı benden:hayır o sevmediğim hatta hoşlanmadığım bir insan değil Kafamdaki soru işaretlerini çözmeye yardımı olacak tüm cevablarınız için şimdiden teşekkürler |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!Yazınızı okuyunca çok sevdiğim bir konu olan Ayna Ayna konusu geldi hemen aklıma ve küçük bir alıntı yapmak istedim sizin için Bana Arkadaşını tarif et sana kim olduğunu söyleyeyim Karşımızda gördüğümüz ve bizi rahatsız eden her şey ve herkes ASLINDA “Biziz” Kimi nasıl tarif ediyorsanız Siz O' sunuz Evrendeki çekim yasası şöyle işler “Benzer olan birbirini çeker”Bu anlamda hayatımıza giren insanlar da bir şans sonucunda orada değildirler Hayatımıza bir şekilde dokunmuş olan her insan çekim yasası sonucunda bir aynalık göreviyle oradadır Birinin bize aynalık yapması demek bize kabul etmediğimiz ve kimse fark etmesin diye büyük bir gayretle kendimizden bile sakladığımız yönlerimizi göstermesi demektir Ayna gibi bunu; sizden yansıyan enerji ve size dönen mesaj olarak algılayabilirsiniz |
07-17-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!derlerki biz dünyaya gelmeden evvel ruhlar tanışırmış ve sohbet ederlermiş konuyu dağıtmayım olay şu o kişinin kendisinin bilemediği bir kargaşası vardır onu algılıyorsunuz hased olur büyü olur ve çakışıyorsunuz var benim de öle bir tanıdığım adamı görünce konuşunca 3 ay güzel giden herşey bozulur ama dedi benim sana nazarım değiyor diye nazar ediyor olabilir nazar deyip geçme deveyi öldürür esmanın zararı olmaz o kişinin aurası size yıkıcı |
|