![]() |
Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!Selamün Aleyküm Arkadaşlar Vardiyeli çalışması olan ekip halinde çalışma zorunlu olan bir işyerinde çalışıyorum ![]() Ben de sabah 1000 Ya Latif,yatsıdan sonra 1000 Ya Latif okuyorum hergün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorunum şu ki meğer benim tüm bahtsızlıklarım ekibim değişince,bir erkek arkadaş var,onunla aynı ekibe düşünce başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yalan söyleyeyim,Ya Latif çekmeyi uzun zamandır bırakmıştım,şimdi yine başlayacam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi soruyorum:Bir insanla yanyana gelince bu kadar negatif şeyler yaşamanın anlamı ne olabilir?İlk yorumunuzun yanıtı benden:hayır o sevmediğim hatta hoşlanmadığım bir insan değil ![]() Kafamdaki soru işaretlerini çözmeye yardımı olacak tüm cevablarınız için şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!Yazınızı okuyunca çok sevdiğim bir konu olan Ayna Ayna konusu geldi hemen aklıma ve küçük bir alıntı yapmak istedim sizin için ![]() Bana Arkadaşını tarif et sana kim olduğunu söyleyeyim ![]() ![]() Karşımızda gördüğümüz ve bizi rahatsız eden her şey ve herkes ASLINDA “Biziz” ![]() Kimi nasıl tarif ediyorsanız Siz O' sunuz ![]() Evrendeki çekim yasası şöyle işler “Benzer olan birbirini çeker” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen Biri Bana Bunu Açıklasın!derlerki biz dünyaya gelmeden evvel ruhlar tanışırmış ve sohbet ederlermiş konuyu dağıtmayım olay şu o kişinin kendisinin bilemediği bir kargaşası vardır onu algılıyorsunuz hased olur büyü olur ve çakışıyorsunuz var benim de öle bir tanıdığım adamı görünce konuşunca 3 ay güzel giden herşey bozulur ama dedi benim sana nazarım değiyor diye nazar ediyor olabilir nazar deyip geçme deveyi öldürür esmanın zararı olmaz o kişinin aurası size yıkıcı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|