Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istemiyorum, yasamak

Yasamak İstemiyorum

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yasamak İstemiyorum

Cok kötüyüm arkadaslargecen gün haksiz bir suclama yüzünden kendimi savumaya calisirken yanlis anlasildim
Biliyorum hersey allahtanama cok kötüyümkendimi öldürmeyi bile düsündümama bir kizim var ve gnah oldugunuda biliyorumnamazlarimda dua ediyorum okuyurum ama icimdeki aciyi alamiyorum
hayat bana o kadar zor gelmeye basladi kineden bu noktaya geldigimi bilmiyorumyada biliyorumallahtan ümit kesilmez biliyorum ama bir seylerin sonuna geliyorum gibi hissediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Yasamak İstemiyorum

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yasamak İstemiyorum

hıc guzel bır baslık degıl nedır bu umutsuzluk kardesım hıc dert sıkıntı görmedınmı takatınmı yok yoksa
ölmeyı degıl hak sahıbı yuce allaha tevekkul et emın ol hıc ummadıgın anda elınden tutup aydınlıga cıkarıcak senı ona ınan guven o hak arayanların sahıbıdır hepımız ne haksızlıklara maruz kaldık eger haklıysan savunmanı yap ve mucadeleden vazgecme kımse ıcın hayattan vazgecmeye degmıyor sadece sen ve sevdıklerın aılen yanı allah tez zamanda hakkını sana versın ve sıkıntılarından arındırsın ınsallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com