07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babama Birşeyler Musallat Olmuş Olabilir Mi ?
Merhaba arkadaşlar,
Cevap ve yardım bulabileceğim tüm forumları geziyorum nerdeyse,umarım lahuti de bu anlamda bana ışık olur
Merak ettiğim ve tabiki çözmek istediğim bir sorun var,babamla ilgili Kendisi çok fazla alkol tüketiyor ve içince sanki başka biri oluyor,bağırıp çağırma,vurma kırma vs Alkoliklerde normal diyeceksiniz ama bi kitap okumuştum,orda bazı varlıkların çok fazla alkol alanlara musallat olabileceği ve iradesini ele geçirebileceği yazıyordu ve yaşanmış bir kaç ilginç olay daha var Şöyleki babannem babam alkolu bıraksın diye dua okuyup suya üflemiş,ancak bir gün sonra mı ne suyun üstünde yeşil yeşil hayvan pisliği görmüş,korkmuş ve hemen bırakmış Bir kaç denemesi daha olmuş sanırım ve yine korkutulmuş Annem yine bu amaçla okumaya başlamış ve başladığı gece uyurken üç kez gelip boğmaya çalışmışlar,annem bir daha da bu amaçla okumamış Sizce neden korkutuldular,acaba babama bişeyler musallat oldu da onlar mı izin vermiyor,yoksa yaşaması gereken bir kader var da Allah mı nasip etmiyor,izin vermiyor Sizce bu soruma nasıl cevap bulabilirim
Ben de okumak istiyorum bıraksın diye ama bir yandan da korkuyorum açıkçası çünkü başedebilecek gücü bulamayabilirim
--- Sonraki mesaj ---
Başlıktaki anlatım bozukluğu için özür ama düzeltemiyorum,yetkili arkadaş yardımcı olursa sevinirim,teşekkürler
|
|
|