Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babama, birşeyler, musallat, olabilir, olmuş

Babama Birşeyler Musallat Olmuş Olabilir Mi ?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babama Birşeyler Musallat Olmuş Olabilir Mi ?

Merhaba arkadaşlar,

Cevap ve yardım bulabileceğim tüm forumları geziyorum nerdeyse,umarım lahuti de bu anlamda bana ışık olur

Merak ettiğim ve tabiki çözmek istediğim bir sorun var,babamla ilgiliKendisi çok fazla alkol tüketiyor ve içince sanki başka biri oluyor,bağırıp çağırma,vurma kırma vsAlkoliklerde normal diyeceksiniz ama bi kitap okumuştum,orda bazı varlıkların çok fazla alkol alanlara musallat olabileceği ve iradesini ele geçirebileceği yazıyordu ve yaşanmış bir kaç ilginç olay daha varŞöyleki babannem babam alkolu bıraksın diye dua okuyup suya üflemiş,ancak bir gün sonra mı ne suyun üstünde yeşil yeşil hayvan pisliği görmüş,korkmuş ve hemen bırakmışBir kaç denemesi daha olmuş sanırım ve yine korkutulmuşAnnem yine bu amaçla okumaya başlamış ve başladığı gece uyurken üç kez gelip boğmaya çalışmışlar,annem bir daha da bu amaçla okumamışSizce neden korkutuldular,acaba babama bişeyler musallat oldu da onlar mı izin vermiyor,yoksa yaşaması gereken bir kader var da Allah mı nasip etmiyor,izin vermiyorSizce bu soruma nasıl cevap bulabilirim
Ben de okumak istiyorum bıraksın diye ama bir yandan da korkuyorum açıkçası çünkü başedebilecek gücü bulamayabilirim

--- Sonraki mesaj ---

Başlıktaki anlatım bozukluğu için özür ama düzeltemiyorum,yetkili arkadaş yardımcı olursa sevinirim,teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com