07-17-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Silmeyin... Kredi Borcunu Da Silen Dua Var Mı?
Yardım bölümüne açacaktım konuyu, ama bu başlık altındakiler beni daha iyi anlar diye buraya açtım Ne olur konuyu silmeyin veya taşımayın
Daha önceden de açmıştım bu konuyu  Arkadaşımın babası kanser olmuştu, kendisinin de durumu iyi değildi  Bende kendi adıma kredi çekip ona vermiştim  Bir nev'i ardımcı olmuştum Ne zaman ki taksitler ödenmeye başlandı, benden elini eteğini çekti Şimdiye kadar bir kere 500,00 TL para verdi, başka da birşey görmedim Milyarlarca lira borç  3 yıldır ödüyorum, bitmek bir kenara dursun, azalmaya bile azalmıyor  Artık dayanacak gücüm kalmadı Kaç kere ölmeyi düşündüm Ama kredi çekilirken yapılan hayat sigortasında kişi eceli ile ölürse sigorta krediyi kapatıyor Eğer kişi intihar tarzı bir durumla ölürse borç mirasçılarına kalıyor Benden sonra aileme bu denli yüksek bir meblağlı borcu bırakıp gidemezdim Sabrediyorum, dua ediyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı  Aldığım paranın bereketini görmüyorum Açılan diğer konulara bakıyorum da maaşı harcamadan üzerine dua okuma tarz şeyler yazıyor  Ben maaşıma dokunamıyorum ki!!! Maaşım yatınca banka kredi kadar miktara blokeyi koyuyor, bana kira miktarı ya kalıyor ya kalmıyor  Devlet memuruyum, yaşım daha genç  Ama bu yaşımda hayattan bir beklentim inanın kalmadı  
Bu durumuma en kısa zamanda çözüm bulacak tertip rica ediyorum sizden Böbreğimi satacaktım ama onunda riski çok daha büyükmüş 
Yok mu bana yol gösterecek birisi???
|
|
|