Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
borcunu, dua, kredi, lütfen, silen, silmeyin

Lütfen Silmeyin... Kredi Borcunu Da Silen Dua Var Mı?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Silmeyin... Kredi Borcunu Da Silen Dua Var Mı?

Yardım bölümüne açacaktım konuyu, ama bu başlık altındakiler beni daha iyi anlar diye buraya açtım Ne olur konuyu silmeyin veya taşımayın

Daha önceden de açmıştım bu konuyu Arkadaşımın babası kanser olmuştu, kendisinin de durumu iyi değildi Bende kendi adıma kredi çekip ona vermiştim Bir nev'i ardımcı olmuştum Ne zaman ki taksitler ödenmeye başlandı, benden elini eteğini çekti Şimdiye kadar bir kere 500,00 TL para verdi, başka da birşey görmedim Milyarlarca lira borç 3 yıldır ödüyorum, bitmek bir kenara dursun, azalmaya bile azalmıyor Artık dayanacak gücüm kalmadı Kaç kere ölmeyi düşündüm Ama kredi çekilirken yapılan hayat sigortasında kişi eceli ile ölürse sigorta krediyi kapatıyor Eğer kişi intihar tarzı bir durumla ölürse borç mirasçılarına kalıyor Benden sonra aileme bu denli yüksek bir meblağlı borcu bırakıp gidemezdim Sabrediyorum, dua ediyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı Aldığım paranın bereketini görmüyorum Açılan diğer konulara bakıyorum da maaşı harcamadan üzerine dua okuma tarz şeyler yazıyor Ben maaşıma dokunamıyorum ki!!! Maaşım yatınca banka kredi kadar miktara blokeyi koyuyor, bana kira miktarı ya kalıyor ya kalmıyor Devlet memuruyum, yaşım daha genç Ama bu yaşımda hayattan bir beklentim inanın kalmadı

Bu durumuma en kısa zamanda çözüm bulacak tertip rica ediyorum sizden Böbreğimi satacaktım ama onunda riski çok daha büyükmüş

Yok mu bana yol gösterecek birisi???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com