Yardima Çok İhtiyacim Var.Lütfenn |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardima Çok İhtiyacim Var.LütfennS a arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum ınsallah devamlı burada olacagım![]() benım sızlerden rıcam basımdan gecenlerı kısaca yazıp,yardım almak ıstıyorum![]() arkadaslar bugune kadar neye el atsam kuruyor bırturlu olmuyor problemlerını bırtakım ınsanlardan duymussunuzdur![]() benım basımda bunun daha otesınde sıkıntılar var tam 13 senedır hanı deyım yerındeyse ıkı yakam bır araya gelmıyor iş hayatım;bırının yanına akrabalarda dahil işçi olarak gırıyorum 10 ay 1 sene calısıyorum parasız pulsuz yanlarından cıkartılıyorum ısyerı acıyorum ıslerım 2 gun ıyıyse 5 gun kotu ıstemedıgım kabullenemedıgım her ınsana muhtac oluyorum![]() boyun bukuyorum borclarımı bıtırdım dıyorum tam sonuna geldım dıyorum sonra bırseyler oluyor tekrar yukselmıs oluyor sureklı 6 ayda bir yada 1 senede bir dön başa oluyor elımden geldıgınce dua edıyorum dualar arastırıyorum okuyorum bereket duaları asıyorum,sirkeyle temızlıyorum,hocalarada gıttım ama sonuc hep aynıı degısen hıcbırsey yok hayatım ellerımın arasından akıp gıdıyor ve ben hıcbırsey yapamıyorum sankı ustume karabulutlar cokmus babam kardesım ben aılecek mucadele verıyoruz ugrasıyoruz kımsenın parasında pulunda gozumuz yok kendı yagımızla kavrulalım dıyoruz ama yok yok yok acıkcası ıtıraf etmelıyımkı artık bırseylerın degısecegınede ınancım kalmadı 13 senedır bu durum hıc degısmedı aksıne bu kadar ugras verıpte karsılıgını azıcıkta alalım ama dedıgım gıbı yok bu ask hayatımda da aynı normal yasantımda da aynı neresınden bakarsan bak sonuc hep ![]() ![]() oklu değnek yanı sımdı yasadıgıma elıme ayagıma sukredıyorum soylemek ıstedıgım hep surunuyorum daha anlatamadıgım nıce talıhsız olaylar bu sekılde artık gercekten bıktım ne yapsam ne dusunsem olmuyor bu yazı uzun oldu gercekten ama okuyandanda okumayandanda ALLAH razı olsun yardım edendende edemeyendende ALLAH razı olsun![]() sımdı sole solıyım bana soyleyecegınız yada soyle yap dıyecegınız herseyı denedım ben ama olmadı![]() ınsallah soyle daha farklı olur yada sunu yapalım dıye farklı bırseyler soylersınız gercekten cok ıhtıyacım var bu karabulutları dagıtıp gokyuzunu gormeye hakkınızı helal edın sımdıden
|
|
|
|