Sa arkadaşlar ben foruma yenı uye oldumınsallah devamlı burada olacagımbenım sızlerden rıcam basımdan gecenlerı kısaca yazıp,yardım almak ıstıyorumarkadaslar bugune kadar neye el atsam kuruyor bırturlu olmuyor problemlerını bırtakım ınsanlardan duymussunuzdurbenım basımda bunun daha otesınde sıkıntılar vartam 13 senedır hanı deyım yerındeyse ıkı yakam bır araya gelmıyoriş hayatım;bırının yanına akrabalarda dahil işçi olarak gırıyorum 10 ay 1 sene calısıyorum parasız pulsuz yanlarından cıkartılıyorumısyerı acıyorum ıslerım 2 gun ıyıyse 5 gun kotuıstemedıgım kabullenemedıgım her ınsana muhtac oluyorumboyun bukuyorumborclarımı bıtırdım dıyorum tam sonuna geldım dıyorum sonra bırseyler oluyor tekrar yukselmıs oluyorsureklı 6 ayda bir yada 1 senede bir dön başa oluyorelımden geldıgınce dua edıyorum dualar arastırıyorum okuyorumbereket duaları asıyorum,sirkeyle temızlıyorum,hocalarada gıttım ama sonuc hep aynııdegısen hıcbırsey yokhayatım ellerımın arasından akıp gıdıyor ve ben hıcbırsey yapamıyorumsankı ustume karabulutlar cokmusbabam kardesım ben aılecek mucadele verıyoruz ugrasıyoruz kımsenın parasında pulunda gozumuz yokkendı yagımızla kavrulalım dıyoruz ama yok yok yokacıkcası ıtıraf etmelıyımkı artık bırseylerın degısecegınede ınancım kalmadı13 senedır bu durum hıc degısmedı aksıne bu kadar ugras verıpte karsılıgını azıcıkta alalım ama dedıgım gıbı yokbu ask hayatımda da aynınormal yasantımda da aynıneresınden bakarsan bak sonuc hep oklu değnekyanı sımdı yasadıgıma elıme ayagıma sukredıyorumsoylemek ıstedıgım hep surunuyorumdaha anlatamadıgım nıce talıhsız olaylar bu sekıldeartık gercekten bıktımne yapsam ne dusunsem olmuyorbu yazı uzun oldu gercekten ama okuyandanda okumayandanda ALLAH razı olsunyardım edendende edemeyendende ALLAH razı olsunsımdı sole solıyım bana soyleyecegınız yada soyle yap dıyecegınız herseyı denedım ben ama olmadıınsallah soyle daha farklı olur yada sunu yapalım dıye farklı bırseyler soylersınızgercekten cok ıhtıyacım var bu karabulutları dagıtıp gokyuzunu gormeyehakkınızı helal edın sımdıden
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.