![]() |
Sure Okunurken Takip Etmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sure Okunurken Takip EtmekArkadaslar, Kuran-i Kerim den sure okunurken,siz de ayni sureyi kuran-i kerimden takip ettiginizde okumus oldugunuz sure 1 defami okunmus oluyor, yoksa; takip ettiginiz icin 2 defa mi?Ben bir arkadasimdan takip ettigin icin 2 defa oluyor diye duydum da, emin olamadim! ![]() ![]() icin net`ten takip edip kendimde okuyorum ![]() defa mi? Bilen arkadaslar yorum yaparsa cok sevinicem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sure Okunurken Takip Etmek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sure Okunurken Takip Etmekmormeneksem Nickli Üyeden Alıntı Arkadaslar, Kuran-i Kerim den bir sure okunurken, siz de takip ettiginizde okumus oldugunuz sure 1 defami okunmus oluyor, yoksa; takip ettiginiz icin 2 defa mi? Ben bir arkadasimdan takip ettigin icin 2 defa oluyor diye duydum da, emin olamadim! ![]() ![]() kendimde okuyorum ![]() arkadaslar yorum yaparsa cok sevinicem ![]() ![]() ![]() bı yada ıkı defa dıye rakamlandıramıyorum onu bılen arkadaslar yazar ama sadece bıldıgım bırden fazla okunmus sayılıyor ve daha sevap oluyor yanı öyle rakam olurmukı bende merak ettım sımdı |
![]() |
![]() |
|