|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bulabiliriz, esmayı, ismimize, kendimize, uygun |
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz?S a Kardeşlerim![]() Benim sorum ilim sahibi kardeşlerimize olucak ![]() İŞüphesiz her insanda Allah c c sıfatlarından isimlerinden bazıları daha çok tezahur eder ve onunla çalışırsa dah açok ve seri sonuç alabilir Yaani kısacası insanın muhteviyatında 66 esma vardır fakat bazısında Hu bazısında Rahman isimleri o kişiyle daha çok alakalıdır Bize ait olan kendi esmamızı nasıl bulabiliriz İsmimizin ebced deperiyle falan mı veya nasıl kişi kendi esmasını bulabilir Yardımcı olursanız sevirim Allaha emanet olunuz![]() ![]()
|
|
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmimize Veya Kendimize En Uygun Esmayı Nasıl Bulabiliriz?sansar Nickli Üyeden Alıntı S a Kardeşlerim![]() Benim sorum ilim sahibi kardeşlerimize olucak ![]() İŞüphesiz her insanda Allah c c sıfatlarından isimlerinden bazıları daha çok tezahur eder ve onunla çalışırsa dah açok ve seri sonuç alabilir Yaani kısacası insanın muhteviyatında 66 esma vardır fakat bazısında Hu bazısında Rahman isimleri o kişiyle daha çok alakalıdır Bize ait olan kendi esmamızı nasıl bulabiliriz İsmimizin ebced deperiyle falan mı veya nasıl kişi kendi esmasını bulabilir Yardımcı olursanız sevirim Allaha emanet olunuz![]() ![]() ![]() bak kardesim usul bir kendi adimdan örnekle adim osman ebcedi kebir toplami 220 ama esmaul husnada 220ye denk isim yok MUKSITU ismi 209 ya 11 ve 220 ya Muksitu 2 yada daha coh esma ilede yaparsin 2 yada ismin 1 Bast adetlerini toplarsin cikan sonuca göre esmalari secersin ve iki uygulamadada kurandaki esmalarin gectigi ayetlerden 1 terkip yapar pespese okursun halk dili ile en basit sekli bu
|
|
|
|