Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, lütfen, yardım

Lütfen Yardım Edin..

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin..

merhaba ben neye elimi atsam kuruyor 3 üniversite bitirdim hala işsizim tam iş buluyorum sizden önceki kişiyi aldık diyorlar yani bir şekilde benim işim hic rast gitmiyor tam bir erkek arkadasım olacak diyorum kimse acılamıyor ki artık mahalledeki insanların diline düştüm çok güzel kız neden kimse begenmiyor bunu diye kendi dilim döndüğünce ibadetimi ederim dua okurken aklıma gelen herkese dua ederim hatta her gece yatmadan duamdan sonra Allah'ım sen benim bütün sevdiklerim için en hayırlı yazıları yaz der öyle uyurum elimden geldiğince her gece Yasin-i şerif okurum biğirde buradaki kısmet acma dualarının hepsini okudum ama hiç bir işe yaramıyor artık aglamaktan tükendim

eski erkek arkadasımın dayısı büyücü hemde yaşadıgım şehirde tanınan bi büyücü ben ayrılıyorum 1 yıl sonra karsıma cıkıyor ailemin istememesine ragmen barısıyorum 1 yıl devam edip tekrar ayrılıyorum 2 defa bu olay tekrarladı günahlarını almak istemiyorum ama birşey yapıldıgından şüpheliyim çünkü fala inanmadıgım halde ilk defa oylesine fincan kapattıgımda fal bakan kisi evde büyü oldugunu yerini tarif etti bana evimiiz karış karış tarif etti ve eski erkek arkadasımın bana aldıgı bir hediye tamda tarif edilen yerde cok korkuyorum hoca buluyorum iş bulmam için yardım etsin dua okuusn diye tamam diyorlar ertesi gün biz yapamayız diyorlar Allah rızası için bir yol gösterin bana gerçekten çok zordayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com