merhababenim ciddi bir sorunum varadamin birine esim itimad edip tum paramizi herseyimizi verdi emaneten ama galiba hersey gittipara ortada yok ve yalanlar oyalamalar cikti ortayahak iddia edebilecegimiz bi durum yokki polise gidelim hersey elden verildi,tamamen iyi niyet kurbani oldu esimsimdi bizi karanlik gunler bekliyoro adami yola getirecek yada paramizi geri alabilecek bu konuda bilgili ilim sahibi kisilere sesleniyorum lutfen bana ulasin biz yeni evliyiz ve bi anda dost sandigimiz birinin bize bunu yapmasina izin vermek istemiyorumlutfen yardimlarinizi bekliyorumdurum acil ve önemli anlayisla özel msj lada ulasabileceginizi umud ediyorum simdiden tesekkurler
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.