|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| fikirlerinizi, olur, sizce, yapmalıyımne, yazın |
Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizce Ne Yapmalıyım...Ne Olur Fikirlerinizi Yazın...ne olur bu yazacaklarimdan beni kinamayin ve yrgilamayin ![]() ![]() ben dini bir foruma uyeym ve ordaik olarak abi dedim birini sevdim oda beni ama inan ilkte oyle bir niyet yoktu hatta aklimin ucundan bile gecmezdi forumdan birini sevecegim ![]() ![]() tabi oda ayni seyleri dusunuyor![]() ![]() ama iste gonuller kaydi bir kere ve inan cok aci cekiyoruz ikimizde![]() ![]() ben onun dini konusunda dusuncelerini islami hakkindaki fikilrleri haramdan uzak durmaya caismasi terbiyesi iste vesayre seyler![]() ![]() oda ayni sekilde![]() ![]() ama benim aileme forumdan biri sevdim demem mumkun degil![]() ![]() yani asla kabul etmezler ve bu yuzden artik gorusmuyoruz![]() ![]() ![]() cuki islama aykiri eger isin ucunde evlilik yoksa ozaman gorusmeyeim dendi ve bitti![]() ![]() ama ben o insanin esim olmasi cok istiyroum![]() ![]() ama bizi bir araya getirecek bir vesile bir insan bile yok![]() ![]() ve cok uzuluyorum![]() ![]() cunki ben islam hayatini yasayacagm bir evlilk yapmakmistiyorum evlenmek icin evlenmek istemiyorum![]() ![]() ![]() evimde islamin hukumleri surecegim efendimizin buyurdugu gibi bir evlilik yapmak istiyorum ve bu kiside oyle bir insan en azindan buna inaniyorum![]() ![]() ![]() iste bu insanara evlenmemiz bu kadar imkansiz![]() ![]() benim rabbime el acmam bu insan eger hakkimda hayirlisi ise es olmasin istiyorum diye dua ediyorum![]() ![]() ![]() ama cok fazla imkansiz![]() ![]() cuki baska sehirlerde oturuyoruz ve ailesi![]() ![]() doguluda istemiyormus![]() ![]() ama biz bir birimizi tanidik ve eminiz bir birimiz ahlakindan![]() ![]() ![]() iste arada bu kadar imkansizlik varken dua etsek olurmu![]() ![]() ![]() gunahmidir![]() ![]() ![]() sacmamidir![]() ![]() ![]() sonucta net uzerinden tanistik ama inani ilkte oyle bir mac yoktu rabbim biliyor![]() ![]() ![]() yani olmicak duaya amin demek olurmu![]() ![]() cukmi ikimizde birbirimize es olmak istiyoruz![]() ![]() ama dedim ya![]() ![]() ![]() rabbimden bir mucize gelmesi lazim![]() ![]() ![]() bizi bir araya getirecek bir vesile bir tanidik![]() ![]() ![]() iste rabbimden o mucuzeyi istemek dogrumu![]() ![]() ![]() boyle bir sey icin dua edilebilirmi![]() ![]() ![]() ![]() sizce bir araya gelebilirmiyiz![]() ![]() ![]() yoksa hayal dunyasindami yasiyorum![]() ![]() ![]() ![]() ne olur beni kinamayin ve yargimalayin ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ne olur bana cok dua edin oyle ihtiyacim varki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|