![]() |
Dizilerin Bilinç Üzerindeki Etkileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizilerin Bilinç Üzerindeki EtkileriBu yazımızda da bu konuya değinmek istedik ![]() Senelerdir renkli ekran olan TV de sürekli kahramanlıklarla dolu diziler ve aşkları izler dururuz ![]() Dün abest dediklerimiz ve olmazlarımız için bugün mümkün cümleler kurabiliyor muyuz ? Kurtlar Vadisi dizisini eleştirerek ilk başlangıcı ben yapayım Deli Yürek ile başlayan serüven kısa bir ara verip bu dizi serileriyle devam etti ![]() Ana tema olarak hep bireyi ön plana çıkaran dizi sürekli ülkedeki kaos ortamının çözümünü birey ile temelledi ![]() ![]() ![]() Kahramancılığın en önde dizisi olan Vadi de Amerikan stratejileri ve en derin kurumlarla ilgili bilgileri de hiç çekinmeden verebiliyor ![]() Son bölümünde ise dizideki karakter Polat Alemdar Amerikan üssüne girip 3 kişiyle tamamen devlet derin güçlerinin yönlendirmesiyle yapılamayacağı yapıyor ![]() Bugüne kadar ben denk gelmemiştim "eğer gerçekse" bir amerikan üssüne böyle elini kolunu sallaya sallaya girildiğini çekim için ![]() ![]() Sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum ![]() Saygılarımla ![]() |
![]() |
![]() |
|