![]() |
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim?merhabalar inşallah bu sorumun cevabını alabilirim ![]() annesiz babasız babaannenin yanında halalarla büyüyerek sindirilerek ezilerek dayak yiyerek çok zor bir çocukluk gecirdim büyüdüm evlendim hala çekiyorum onlardan ![]() ![]() ![]() Birşey daha eklemek istiyorum bu durum sadece bu ailem bile diyemeyeceğim insanlar sorun çıkardığı yada çıkaracaklarını anladığım zaman oluyor yaşantımın geri kalanında hakkımı savunmam gereken hiçbir durumda yaşamıyorum bunu ben sadece bu insanlar söz konusu olduğunda benim için kıyamet kopuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorun Var Mı Sizce Normal Miyim?ESİLA06 Nickli Üyeden Alıntı merhabalar inşallah bu sorumun cevabını alabilirim ![]() annesiz babasız babaannenin yanında halalarla büyüyerek sindirilerek ezilerek dayak yiyerek çok zor bir çocukluk gecirdim büyüdüm evlendim hala çekiyorum onlardan ![]() ![]() ![]() biliyorum,bu kadar acı çektikten sonra söylediklerim belki komik gelicek ama yapmanız gereken şey AFFETMEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgi ve ışıkla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|