![]() |
Kuantum Düşünce Tekniği... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Düşünce Tekniği...Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özel bir bilinç düzeyine girerek özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir ![]() Bu düzeyde insan kendi hayatının efendisi durumuna geçer ![]() Kuantum Düşünce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar ![]() ![]() O zaman da gücünüz tabii ki bütünün gücüne eşit olacaktır ![]() Bu Teknik Pratik Olarak Hayatımıza Ne Gibi Yararlar Sağlar? Bizim gelişmemiz için gereken bütün araçlar: uygun iş eş yaşam alanıev bedenimizin sağlığı bu yüksek frekanslı enerjiden nasibini alır ![]() Siz sınırlayıcı engelleyici düşünce kalıplarınızı fark edip bunların yerine güçlendirici inançlarınızı koyduğunuzda hayatınız bu yeni inançlarınız doğrultusunda değişmeye başlayacaktır ![]() ![]() ![]() Doğuştan doğal olarak hakkınız olan mutluluğu bereketi bolluğu ve sevinci yaşamanıza imkan tanımış olursunuz ![]() Kuantum Düşünce sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Kuantum Düşünce Tekniği; kendimizi tanımaya başkalarını anlamaya evrensel sistemin işleyişini fark etmekten doğan bilgeliğe ulaştırarak beden enerjimizi de düzene sokar ![]() ![]() ![]() ![]() Kuantum Düşünce kişiler arası iletişimin enderin boyutunu sunar bize ![]() ![]() ![]() Kuantum Düşünce hayatımıza daha çok bolluk ve bereket çekmemizi de sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha çok deneyim ve daha çok hayır üretebiliyorsanız o zaman zenginsiniz demektir ![]() Özetle Kuantum Düşünce Tekniği yaşamın temel amacı olan sevinç duygusunu yüreğimizde hissetmemiz için bize imkanlar sunar ![]() Kuantum Fiziğiyle Bu Düşünme Tekniğinin Bağlantısı Nedir? Kuantum fiziği klasik anlamdaki fiziksel maddenin enerjiye dönüştüğü bir alana sokar bizi ![]() ![]() Daha da ötesi bu parçacıklar insan düşüncesinin yaydığı enerjiye yanıt verirler ![]() ![]() ![]() Heisenberg' in belirsizlik alanı dediği bu alanı gönderdiğimiz düşünce paketçikleri varlık katar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Teknikten Yararlanarak Hayatlarında Değişiklikler Yaratan Kişilerden Örnekler Verebilir Misiniz? Tabii ! Pek çok var ![]() ![]() En yakın bir örnek bir mimar hanımla ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna benzer yüzlerce örnek var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine başka ilginç örnek tıp fakültesinde okuyan bir öğrenciyle ilgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu süreç nasıl işliyor?Yani nasıl oluyor da sizin yaptığınız bu çalışmadan Rektörün ve kız arkadaşın haberi oluyor? Güzel bir soru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seminerler katılımcılarda kalıcı bir etki yaratıyor mu? Bu biraz da kişilerin konuya verdikleri önemle ilgili bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|