![]() |
İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi YokturBir gece vakit geceyarisina dogru Alama otoyolunun kenarinda duran bir zenci kadin gordum ![]() arabasinin disinda duruyor ve dikkati cekmeye calisiyordu ![]() arabaya el salliyordu ![]() ![]() zenciye hem de Alabama'da yardima kalkismasi pek olagan seylerden degildi ![]() ![]() ![]() Ayrilirken ille de adresimi istedi Verdim ![]() ![]() Muazzam bir konsol televizyon indiriyordu adamlar ![]() armaganda ![]() ![]() ![]() korkunc yagmur sadece elbiselerimi degil, ruhumu da sirilsiklam etmisti ![]() Kendime guvenimi yitirmek uzereydim, siz cika geldiniz ![]() olmekte olan kocamin yataginin bas ucuna zamaninda ulasmayi basardim ![]() Biraz sonra son nefesini verdi ![]() Tanri bana yardim eden sizi ve baskalarina karsilik beklemeksizin yardim eden herkesi kutsasin! ![]() ![]() En iyi dileklerimle, Bayan Nat King Cole ![]() Alinti Aktaranin notu : Mesajim koydugum baslikta |
![]() |
![]() |
![]() |
İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsan Olmanin, Dili Dini Cinsi Rengi Yoktur"Gecen gece otoyolda bana yardiminiza tesekkur ederim ![]() korkunc yagmur sadece elbiselerimi degil, ruhumu da sirilsiklam etmisti ![]() Kendime guvenimi yitirmek uzereydim, siz cika geldiniz ![]() olmekte olan kocamin yataginin bas ucuna zamaninda ulasmayi basardim ![]() Biraz sonra son nefesini verdi ![]() * Teşekkürler settled) Bu hikayenin kahramanları Nat King Cole ve eşi ![]() ![]() İnsanın son anına değerli bir armağan bırakan yaşanmış bir hayat hikayesidir |
![]() |
![]() |
|