![]() |
Yaşayarak Öğrenmek.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşayarak Öğrenmek..Birgün Napolyon düşman askerlerinden kaçarken, bir bakkal dükkanına girmiş ![]() ![]() Bakkalda Napolyon'u müsait bi yere saklayıp, biraz sonra gelen düşmanlarada ![]() ![]() ![]() Nihayet biraz sonra Napolyon'un muhafızları yetişmişler ![]() Bakkal, ömründe bi daha karşılaşamayacağı Napolyon'a sormuş ![]() ![]() "Efendim af buyurun ama, merak ettim ![]() ![]() Napolyon birden öfkelenmiş ![]() ![]() ![]() Hemen askerlerine adamı kurşuna dizmelerini emretmiş ![]() Askerler adamın gözlerini bağlayıp karşısına dizilmişler ![]() Mermiler namlulara sürülmüş,artık "ateş" emri verilecek ![]() ![]() Adamcağız içinden,"ah ne yaptın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşında ![]() ![]() ![]() ![]() tek cümleyle cevaplamış Napolyon ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşayarak Öğrenmek.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşayarak Öğrenmek..Bir gün Napolyon düşman askerlerinden kaçarken, bir bakkal dükkânına girmiş ![]() ![]() Napolyonu müsait bir yere saklayıp, biraz sonra gelen düşmanları da 'Az evvel biri koşarak şu tarafa kaçtı ![]() ![]() Nihayet biraz sonra Napolyon'un muhafızları yetişmişler ![]() ömründe bir daha karşılaşamayacağı Napolyon'a sormuş: 'Efendim, af buyurun ama merak ettim, ölümle bu denli burun buruna gelmek nasıl bir duygu?' Napolyon birden öfkelenmiş ![]() dalga geçercesine konuşabiliyorsun?' diye bağırmış ![]() Hemen askerlerine, Adamcağızı kurşuna dizmelerini emretmiş ![]() Askerler bakkalın gözünü bağlayıp, karşısına dizilmişler ![]() ![]() ![]() ![]() Adamcağız içinden 'Ah, ne yaptın sen? Şimdi ölüp gideceksin diye düşünürken, arkadan bir çift el uzanmış, gözündeki bağı açmış ![]() Karşısında Napolyon varmış ![]() 'İşte böyle bir duygu!' "Yasayarak ögrenmek, bedeli ve kiymeti en yüksek ögrenme bicimidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|