Anne Kucağı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Kucağı![]() Şehrin en modern kreşine bebeğiyle birlikte gelen genç anne, masasının üzerindeki süslü yazıdan müdür olduğu anlaşılan adama: -Çocuğumu buraya vermek istiyorum, dedi Duyduğuma göre en bilimsel bakım sizinki imiş Müdür bey kasılarak:![]() ![]() - Doğru duymuşsunuz, dedi Baştan sona her şeyimiz öyledir![]() Genç kadın duyduklarından çok mutlu olmuştu Bebeği göstererek:-Bilimsellik gerçekten de güzel şey, dedi Bu haylazı uslandırır İnşallah![]() Müdür bey, annesinin kucağındaki kıpırdanan yavruya göz gezdirip: -Kız herhalde, öyle değil mi? dedi Yaşı da bir buçuk iki olmalı Kadın:-Evet evet, tam üstüne bastınız, diye atıldı Akıllanmaya başladığı için fazla ilgi bekliyor Sosyal bir insan olduğum için eve bağlanmak mahvetti beni![]() Müdür bazı evraklar çıkararak: -Anlaşmayı aylık dönemler halinde yapıyoruz, dedi Bilimsel çalışmalar bunu gerektiriyor Ücreti de peşin vermelisiniz![]() Genç kadın, adamın uzattığı kağıdı inceleyip: -Para önemli değil, dedi ![]() Hemen takdim ederim Fakat en alt satırı anlamadım![]() Adam koltuğundan doğrularak: -Haa! Evet, o çok önemli, dedi Bir giyim eşyanızı istiyoruz Kazak veya hırkanız olabilir![]() -Hırka mı? Diye afalladı kadın O da nerden çıktı?Müdür Bey, büyük bir ciddiyetle: -Sadece bilimsel bir netice efendim, dedi Sadece bilimsel Uyurken bebeklere onları örtüyoruz Anne kucağı gibi oluyor da
|
|
|
|