Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, kucağı

Anne Kucağı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne Kucağı

Şehrin en modern kreşine bebeğiyle birlikte gelen genç anne, masasının üzerindeki süslü yazıdan müdür olduğu anlaşılan adama:

-Çocuğumu buraya vermek istiyorum, dedi Duyduğuma göre en bilimsel bakım sizinki imişMüdür bey kasılarak:

- Doğru duymuşsunuz, dedi Baştan sona her şeyimiz öyledir

Genç kadın duyduklarından çok mutlu olmuştu Bebeği göstererek:

-Bilimsellik gerçekten de güzel şey, dedi Bu haylazı uslandırır İnşallah

Müdür bey, annesinin kucağındaki kıpırdanan yavruya göz gezdirip:

-Kız herhalde, öyle değil mi? dedi Yaşı da bir buçuk iki olmalıKadın:

-Evet evet, tam üstüne bastınız, diye atıldı Akıllanmaya başladığı için fazla ilgi bekliyor Sosyal bir insan olduğum için eve bağlanmak mahvetti beni

Müdür bazı evraklar çıkararak:

-Anlaşmayı aylık dönemler halinde yapıyoruz, dedi Bilimsel çalışmalar bunu gerektiriyor Ücreti de peşin vermelisiniz

Genç kadın, adamın uzattığı kağıdı inceleyip:

-Para önemli değil, dedi Hemen takdim ederim Fakat en alt satırı anlamadım

Adam koltuğundan doğrularak:

-Haa! Evet, o çok önemli, dedi Bir giyim eşyanızı istiyoruz Kazak veya hırkanız olabilir

-Hırka mı? Diye afalladı kadın O da nerden çıktı?

Müdür Bey, büyük bir ciddiyetle:

-Sadece bilimsel bir netice efendim, dedi Sadece bilimsel Uyurken bebeklere onları örtüyoruz Anne kucağı gibi oluyor da

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com