|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahlakları, bozulur, hisse, insanların, kıssadan, yaşlandıkça |
![]() |
Kıssadan Hisse: İnsanların Ahlakları Yaşlandıkça Bozulur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıssadan Hisse: İnsanların Ahlakları Yaşlandıkça BozulurBir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanıma giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi ![]() Sorun nedir Ali? Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim ![]() ![]() İstek konusunda bilgi verilen Müdür Ali ye bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu ![]() Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı ![]() Söyle bakalım Ali: 3X4 Oniki Peki 6X6 Otuzaltı Müdür bey Japonya nın başkenti Tokyo Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı ![]() öğretmeni de soru sormak istedi ![]() ![]() Öğretmen sorulara başladı: İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir? Bacaklar öğretmenim! Doğru! Peki; senin pantalonunun içinde olup, benim pantalonumun içinde olmayan nedir? Müdür bu soruya çok şaşırır ![]() Cepler öğretmenim ![]() Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir ![]() Velet tereddütsüz yanıt verdi: Afrika dır öğretmenim ![]() Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir? Müdür gözleri faltaşı gibi açılmış tam konuşacakken Ali yanıtladı: Tırnak cilası ![]() Peki ![]() Müdür kulaklarına inanamıyordu ![]() Yatak öğretmenim ![]() Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir? Dil öğretmenim ![]() Nefes nefese kalan Müdür test i bitirmeye karar verdi ve: Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim ![]() Kıssadan Hisse: İnsanların ahlakları yaşlandıkça bozulur ![]() |
![]() |
![]() |
|