![]() |
Büyükanne ile tv izleyen torun muhabbeti |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Büyükanne ile tv izleyen torun muhabbetiitalaya rallisinin ikinci ayağı seyredilmektedir ![]() ![]() ![]() - oğul oğul, niye boyle toz toprak kalkıyo, zaar yolu yapmamışlar - yok anneanne bu adamlarda o yolun kralı var onlar böyle tozlu yolda gidiyolar ![]() derken 206 yol dışına çıkar ağaça sürter ![]() ![]() ![]() - oyle hızlı sürdü bak ne oldu halbuki yavaş gitse sağ salim dimi ![]() ![]() - tabi ![]() ![]() - bak bi de iki kişiler arabada, o yanındakide demedi zaar yavaş git diye - demiştir anneanne - adam dinlememiş zaar - anneanneeaaa anneanne: vayy puşt!!!! ben: anane?! nooldu? a: bak bak bak bu herif var ya bu herif ![]() ![]() b: nolmuş? a: bu işte kral bu, momini'de* şey hanım var ya onun kocası, habire ortadan kaboluyo, meğer bu dizide başka karılarla kırıştırıyormuş deyyus!! b: annananahahanennnne cannıaam! - anane dur iki dakka bitmediki makkayvir reklam girdi sadece - yavrum, evladim yalan ruzgari basladi mikiyle corc balayina cikicak bu bolumde ![]() ![]() ![]() - ya anane biraksana bak makkayvir muz kabugundan mancinik yapiyor ![]() ![]() - yavrum seni baban caariyo galiba ![]() ![]() ![]() ![]() (kalkip gidersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yaa dede orasi benim yerimdi ![]() ![]() ![]() ![]() (ayni anda son ses di nini nii nii niniiii diyerek yalan ruzgari baslar) artik hic bir guc o kanali yalan ruzgari bitene dek degistiremez ![]() ![]() makkayvir bile ![]() ![]() bir arkadaşım anlatmıştı teknolojiyle pek alakası olmayan anneannesi haber spikerinden su istermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ailecek 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - niye kovaliyolar bu kızı ![]() ![]() ![]() - sabret az, çok özel bi güç var bu kızda anneanne ![]() ![]() - güç alacağına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milla jovovich'i paçalı donu ile gökdelenin tepesinde düşlerken dalıp gitmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anneannenin söylediklerini çok iyi anlamayı gerektiren anlardır ![]() anneanne: - yaaa, açsanıza atv yi tahta kaşıklar başlıycak ekinella: - tahta kaşıklar neki nene? a: - ya varya, mehmetali oyni ![]() e: - ne o nene yaaa??? a: - aç sen aç, hep haber izlisen, yada bu hayvanları ![]() e: - ya nene ya, dur iki dakka ![]() a: - tahta kaşıkları izlemek istiyem ![]() e: - (kardeşe dönerek) offff allahim olum tahta kaşıklar ne lan? kardeş:- kizim tatlı kaçıklar işte, sende ne cahilsin ![]() e: - tatlı kaçıklarmı? haaaa anladııııım, tamam açıyim bari ![]() ![]() ![]() ![]() a: - aman istemiyem artik izlemek ![]() ![]() ![]() e: - ya nene ya, bak haberleride kaçırdık ama, otur izle bari yaa ![]() ![]() ![]() istanbul masalı seyredilirken ibret verici bir konusma: -way oynak kız önce kardesiyle sonra abisiyle -anane bı susarmısın -hiç utanma arlanma kalmamıs bunlarda -anane aşk bu,olamazmı -tövbe tövbe günah,ne gunlere kaldık -anane aşk yaaaaw bu anane hiç umursamayan tavırlarla -basımıza taş yagacak!!! -aman be seyretmıyoruuuuum işte,kapatıyorum ![]() aslında çogu zaman bu ikiliden yanlızca biri gerçek anlamda televizyon seyretmektedir ![]() ![]() ![]() "ne be! zaten güzel bişi yoktu!" sampiyonlar ligi maci yeni baslamistir ![]() anneanne: napiyosun olum ![]() cocuk: mac seyrediyorum ![]() a: kimle kim oynuyor? c: real madrid-leverkursen a:gavurlarin macini mi izliyosun ![]() c:anneanne müsade edersen izliyecegim ![]() ![]() a:benim de dizim var di da atv'de c:ne dizisi ya ![]() ![]() ![]() a:aliye cok guzel dizi oglum ![]() ![]() c:ne aliyesi anneanne ya ![]() ![]() a:ac oglum ben sana anlatirim eski bolumleri ![]() ![]() c:anneanne mac!! a:baslatma gavurlarin macindan ac oglum atv'yi c:üfff ![]() a:bak simdi bu cocuk bu kizin oglu, kari koca ayrilar, kiz terzilik yaparken bi doktor ona asik oluyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cocuk gider yatar ![]() ![]() _________________
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
virüs
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :))))) teşekkürler |
![]() |
![]() |
|