|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğal afetle, ilgili, müziklerin, sözleri |
![]() |
Doğal Afet&Quot;Le İlgili Müziklerin Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğal Afet&Quot;Le İlgili Müziklerin SözleriViran Erzincan Sana dedik cansın can, Enkaz altında nice taze kan, Sızlar yara akar, damarda kan, Viran oldu o güzel canım Erzincan ![]() ![]() ![]() Gözümde yaşlar oluk, oluk, Döküldü sokağa hep çoluk, çocuk ![]() Çığlıklar acı, hava çok soğuk, Titreme dik dur koca Erzincan ![]() ![]() ![]() Bakardım dörtyola mutlu, gururlu, Nerdesin Selimoğlu, Vakıflar, Urartu ![]() Burası çiçekler, meyveler, güzeller yurdu, Bahçede güllerin soldu Erzincan ![]() ![]() ![]() Fırat hüzünlü, bülbüller suskun, On üç Mart doksanikide kırıldı çarkın ![]() Sendeleyen sarhoştan kalmadı farkın, Deli olma kendine gel gülüm Erzincan ![]() ![]() ![]() Kiminin geliyor boğuk sesleri, Boşlukta titriyor güzel elleri, Ezilmiş başları, kırık belleri, Cani olamazsın vefa Erzincan ![]() ![]() ![]() Sana can dedik, can alamazsın, Bize hep böyle küs kalamazsın ![]() Umarız bir daha hiç sallanmazsın, Baharın güz oldu viran Erzincan ![]() ![]() ![]() Kar üstünde ateş yanmaz mı sandın ![]() Bu günlerde ben işte bunu anladım Allah'ıma dua edip çok yalvardım, Tanrı aşkına bizi koru Erzincan ![]() ![]() ![]() Bu memleket geniş, dar sanmazdık, Koca dairelere hiç sığmazdık ![]() Düşman yapsa asla aldırmazdık, Bir çadıra mahkum ettin Erzincan ![]() ![]() ![]() Ayrıldık dostlardan bağrımız yanar, Kalbimiz hüzünlü, yürekler kan ağlar ![]() Durdurun bu göçü ağlar, beyler, Kovma diyarından bizi Erzincan ![]() ![]() ![]() Kırkbini verdik karnın doymadı, Seksen üçte fidyeye asla kanmadı ![]() Bu İlkbaharda bize hiç acımadı, Yüzlerce canı rehin aldı Erzincan ![]() ![]() ![]() Bu topraklar hasta, içten inliyor, Kulaklar pür dikkat nabzın dinliyor ![]() Zamanla ne olacak kimse bilmiyor, Kadersiz, güvensiz kalan Erzincan ![]() ![]() ![]() Dertli Kemal söyler, söyler ağlarım, Güzel canlara ateş olur yanarım ![]() Elbet açar gazel döken bağlarım, Olmadı baharın mutlu Erzincan, Kara bayramların kutlu Erzincan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|