![]() |
Baylar Ne Kadar Cesursunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baylar Ne Kadar Cesursunuz?ne kadar cesursunuz?? erkekliğin onda dokuzu kaçmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) bir oturuşta kaç adet bira içersiniz? a)alkol kullanmam b)arada surada c)alkoliğim 2-hangi kâğıt oyunu daha eğlenceli? a)poker b)pişti c)papaz kimde d)satranç tercihim ![]() 3) hangisini icat etmiş olmak isterdiniz? a)tekerlek b)silah c)ok & Yay d)ateş 4) size aşağıdaki coğrafyalardan birinde kendi krallığınızı kurma şansı tanıyoruz ![]() ![]() a)orta doğuorta b)asyagüney c)avrupa d)avustralya 5) sevgilinize laf attılar? a)direk mevzuya girerim b)aldırmadan devam ederim c)bi bakarım d)dövebilceğim kişiyse mevzu çıkartırım e)konuşarak halledebilirim 6) en yakın dostunuzu kavga ederken gördünüz? a)yettim Haydarr geliyorum ulan ![]() ![]() b)görmezden gelir devam ederim c)gider ayırırımbenim dostum yok 7) bir sorunu çözebilmek için ![]() ![]() a)önce iyice analiz ederim b)çözmeye değecek bir sorunum olmasın c)başkalarından yardım alırım d)olanakları gözden geçiririm 8) yarın savaş çıksa? a)hemen cepheye giderimişlerim var b)malum çok isterdimne işim olur c) giden birileri var zatenhep bu anı beklemişimdir ![]() ![]() ![]() 9) hakkaride,bingölde,şırnakta askerlik yapmak? a)ben zaten Doğuda yaptım ![]() b)inş ![]() ![]() c)inş ![]() d)batıda yapmak daha iyi 10) yalan söylermisiniz? a)pembe yalanlar b)çook söylerim c)zorda kaldığımda d)asla söylemem 11) karanlıktan? a)çok korkarım b)ben zaten karanlığın sesiyim c)ürpertici d)korktuğumu sanmıyorum 12) bu zamana kadar hiç dayak yedinizmi? a)çokk yedim b)beni dövcek adam anasından doğmadı ![]() c)ara sıra yemişimdir ![]() ![]() hangi soruyu seçip cevaplarsınız isterseniz hepsini cevaplayın isterseniz tek bir soruyu? |
![]() |
![]() |
|