![]() |
Kendini Beğenmiyor Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendini Beğenmiyor Musun?Kendini Beğenmiyor Musun ![]() ![]() Birçoğumuz görüntümüz konusunda memnuniyetsizlikle "idare eder" bir anlayış arasında gider geliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Estetik operasyonlara nasıl bakıyorsunuz? a) Daha önce bir kez estetik operasyon geçirdim veya görüntümde küçük değişiklikler yapmaktan hoşlanıyorum ![]() ![]() b) Derin kırışıklıkları ya da yüzümdeki belirgin bir yara izini yok etmek için bir estetik operasyona hayır demem ![]() c) Kimse mükemmel değildir ![]() ![]() 2) Diyelim ki bir partide tüm gözlerin üzerinde olduğu bir kadın dikkatinizi çekti ![]() a) Büyük kalçaları b) Fazla yüzeysel görüntüsü c) Abartılı kıyafeti 3) Bu soruyu yanıtlamadan önce görüntünüzle ilgili sizi rahatsız eden detaylarınızı düşünün ![]() a) Beşten fazla b) İki ila beş arası c) Hiç yok ya da bir tane 4) Çalıştığınız bölümde çok hoş görünümlü yeni bir bayan işe başladı ![]() a) Hiçbir şey düşünmem ![]() ![]() b) Büyük bir ihtimalle işyerimizdeki erkek arkadaşlar onun için kendilerini paralarlar ![]() c) Sadece güzelliğiyle değil iş tecrübesiyle de dikkat çekici biridir ![]() 5) Diğer kadınlarla yeni tanışmalarınızda onların görüntülerine dikkat eder misiniz? a) Bu konuyla ilgili hiç detaylı bir düşüncem olmadı ![]() b) Sempatik insanlarsa dış görünüşleri beni hiç ilgilendirmez ![]() c) Evet ![]() ![]() ![]() 6) Bir kutlamaya davet edildiniz ve biraz da geç kaldınız ![]() ![]() a) Bu tür küçük olumsuzluklarda problem yaratmam hatta tadını çıkarmaya bakarım ![]() b) Yanımda biri varsa zaten benim için önemli olmaz ![]() ![]() c) Kendime kuytu bir köşe bulup oraya saklanmak isterim ![]() 7) Patronunuz sizi bir iş gezisi dolayısıyla güney Fransa'ya yolluyor ![]() a) İnşallah o güne dek birkaç kilo almam ![]() ![]() b) Tanımadığım insanlarla birlikte bir ortamda bulunmaktan rahatsızlık duyarım ![]() ![]() c) Sevinirim ![]() ![]() 8) Aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyor musunuz? Ne görüyorsunuz? a) Evet ![]() ![]() b) Bir kusur gözüme çarpar ![]() ![]() ![]() ![]() c) Kendimi çıplak olarak aynanın karşısında görmek sinirlerimi bozuyor ![]() ![]() DEĞERLENDİRME C'ler fazlaysa: İkna olmuşlar Kendinize o kadar güveniyorsunuz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B'ler fazlaysa: Şüpheciler Kendinizi bedeninizin içinde hiç rahat hissetmiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa kendiyle ilgili iyi düşünceleri olmayanların çekici olmaları mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A'lar fazlaysa: Memnunlar Mükemmel bir orta yol bulmuşsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|