Muradına Eremedinmi? |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muradına Eremedinmi?Evrensel enerjiler herzaman standartlarımızı ortaya koyar ben önceleri kendimce çok amatör çalışmalar yaptım hep deneme yanılma ama hiç sonuç alamıyorum çok daha sonraları birininde vesile olmasıyla çok farklı şeyler öğrendim şimdi ise gerek nesneler üzerinde gerek insanlar üzerinde istediğim etkiyi rahatlıkla yapıyorum bu benlik değil, ego değil sadece yaptığım şeyi anlatıyorum şimdi herkes birşeyleri başarmak istiyor ama kimse neyi nasıl yapacağını bilmiyor bu bir gerçek zaten bilmedikleri içinde başarısız oluyor yanlızca hayatınızdan kısa bir süre ayırın ve görün bakalım herşey nasıl hızla istediğiniz yolda şekilleniyor ilk önce şunu iyi bilmemiz gerekir bütün havas olsun çekim yasası olsun reiki olsun hepsi ama hepsi enerji kullanarak yapılmak zorunda peki buenerji bizde varmı varsa nasıl anlarız pyrokinezi kendinizin kapasitesini anlayın bir mum ve görüntü kaydedebilecek bir cihaz basit bir cep telefonu olabilir mumu yakıyoruz ve telefonu mum ışığını kaydececek bir yere sabitliyoruz resimde görüldüğü gibi ve başlıyoruz gözlerimiz kapalı ellerimiz muma acı duymayacak mesafede yakın hayal ediyoruz bu 5 dakika kadar uzatılabilirhayal ettiğimiz şey ise ateşin giderekbüyüdüğü parmaklarımızın arasından sağa sola saçıldığı nı vs hayal ediyoruz tamamladıktan sonra videoyu izliyoruz eğer ateş gerçekten hareket değişiklikleri yapmışa demeki siz evrendeki nesne ve insanlara etki edebilecek bir enerjiye sahipsiniz diğer bi söylenişide vücut ısınız dışarı dağıtacak kadar var eğer hiç bir şey olmuyorsa siz havas, büyü, reiki, meditasyon, çekim yasası ve daha birçok tekniği başaramazsınız ne sevgiliniz döner sizi yeniden sever, ne işsizliğinize son verebilirsiniz, ne hastalığınıza manevi recete yapabilirsiniz hep yerinizde sayarsınız şimdi herkes iyice anlamışsa bir deneyin eğer yapamıyorsanız eksiğiniz nedir ve nasıl başarırsınız bu eksiği nasıl giderirsinizde maksatlarınızaulaşırsınız onları öğrenmek ve başarılı olmak isteyen varsa burada gün gün çalışmalar yapabiliriz ustamdan öğrendiklerim |
|