![]() |
Ona Sevdiğinizi Söyleyin ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ona Sevdiğinizi Söyleyin !Ögretmen, yetiskin siniflardan birisine soyle bir odev verir: - "Sevdiginiz birine gidin ve ona kendisini sevdiginizi soyleyin ![]() Bir sonraki dersin basinda ise ogrencilerden birisi soze soyle baslar: - Gecen hafta bize bu odevi verdiginizde size sinirlenmistim ![]() sozleri soyleyebilecegim hic kimsenin olmadigini dusunuyordum ![]() giderken bir anda yuregimin sesine kulak verdim ![]() Seviyorum" diyecegimi anladim ![]() Bundan bes yil once babamla aramizda bir tartisma gecmisti ve o gunden bu yana bu sorunu cozememistik ![]() birbirimizi gormemeye calisiyorduk ve hemen hemen hic konusmuyorduk ![]() Eve vardigimda babama kendisini cok sevdigimi soylemeye hazirdim ![]() almak bile uzerimden buyuk bir yuk kaldirmisti ![]() babamin evinin kapisini caldigimda kapiyi babamin acmasi icin dua ettim ![]() Cunku kapiyi annem acarsa kendimi tutamayip, ona kendisini sevdigimi soylemekten korkuyordum ![]() ![]() Hic zaman kaybetmeden esIkten adimimi attim ve : - "Baba, buraya seni sevdigimi soylemeye geldim" dedim ![]() bir anda baska bir adam olmustu ![]() yok oldu ve aglamaya basladi ![]() - "Ben de seni seviyorum oglum, ama bunu hicbir zaman dile getirmedim" dedi ![]() Fakat sizlere asil anlatmak istedigim esas nokta bu degil ![]() ziyaretimden iki gun sonra babam bir kalp krizi gecirdi ve hala hastanede ![]() Simdi yasam savasi veriyor ![]() - "Yapmaniz gerektigine inandiginiz hicbir seyi ertelemeyin ![]() babama olan sevgimi ifade etmek icin hala bekliyor olsaydim? Yapmaniz gerekeni hemen yapin, hic beklemeden ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|