Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağ, üniversitesi

Çağ Üniversitesi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çağ Üniversitesi

Kuruluş tarihi: 1997
Tip: Vakıf üniversitesi
Rektör: Prof Dr Yener Gülmez
Adres: Yenice/Tarsus/Mersin
Renk: Mavi beyaz
Website: http://wwwcagedutr/

Çağ Üniversitesi, Bayboğan Eğitim Vakfı tarafından 1997'de Mersin'de kurulmuş vakıf üniversitesi Akdeniz Bölgesi'ndeki ilk vakıf üniversitesidir

Üniversite, Mersin il sınırları içinde olmasına karşın; Adana'ya 20, Mersin'e ise 35 kilometre uzaklıktadırÜniversite Tarsus'un Yenice beldesinde bulunmaktadır 210000 metrekare alan üzerine kurulan üniversitenin kuzeyinde Toros Dağları, güneyinde ise Akdeniz bulunmaktadırÜniversitede 3 fakülte meslek yüksek okulu ve sosyal bilimler enstitüsü bulunmaktadırÜniversitenin 2500 dolayında öğrencisi vardırAyrıca üniversitenin öğretim dili ingilizcedir(Hukuk fakültesi ve meslek yüksek okulu hariç) Üniversite seçmeli olarak 2 yabancı dil olanağı sunmaktadırÖğrenciler ve öğretim görevlileri için ücretsiz servis olanağı vardır
Fakülteler
  • İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ (Dekan: ProfDr H Çetin BEDESTENCİ)
[*]Halkla ilişkiler Bölümü (Bölüm Başkanı: DoçDr Haluk Korkmazyürek)[*]Uluslararası Finans Bölümü (Bölüm Başkanı: Prof Dr H Çetin BEDESTENCİ)[*]Uluslararası İlişkiler Bölümü (Bölüm Başkanı: ProfDr Esat ARSLAN)[*]Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü (Bölüm Başkanı: YardDoçDr İsmail GÜNEŞ)[*]İşletme Bölümü(Bölüm Başkanı : Prof Dr Mustafa MAZLUM)[*]Uluslararası Ticaret Bölümü (Bölüm Başkanı: DoçDr Soner ÖĞÜT)
  • FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (Dekan: ProfDr Mehmet Emin ÖZEL)
[*]İngilizce Öğretmenliği (Bölüm Başkanı: Yard Doç Dr Erol Kahraman)[*]İngiliz Dili ve Edebiyatı (Bölüm Başkanı: YardDoçDr Tijen TÜRELİ)[*]Matematik - Bilgisayar Bölümü (Bölüm Başkanı: Prof Dr Mehmet Emin ÖZEL)
  • HUKUK FAKÜLTESİ (Dekan: Prof Dr Yücel ERTEKİN)
  • MESLEK YÜKSEK OKULU (Myo Müdürü:Prof Dr Mustafa BAŞARAN)
[*]İşletme Yönetimi (İşletme)[*]Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Halkla İlişkiler)[*]Pazarlama[*]Ağırlama Hizmetleri (Turizm ve Otel İşletmeciliği)[*]Dış Ticaret (Uluslararası Ticaret)[*]Lojistik (Uluslararası Lojistik)[*]Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri[*]İnsan Kaynakları Yönetimi[*]Muhasebe ve Vergi Uygulamaları[*]Bankacılık ve Sigortacılık
  • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
[*]İşletme Yönetimi(MBA)[*]Kamu Hukuku[*]Özel Hukuk[*]Ekonomi Hukuku[*]Uluslararası İlişkiler ve Küreselleşme[*]Bankacılık ve Finans[*]Uluslararası Ticaret ve Pazarlama[*]İngiliz Dili ve Eğitimi Yüksek Lisans ProgramıVİKİPEDİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com