Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dualar, faziletli, salavatlar

Faziletli Salavatlar Ve Dualar

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Faziletli Salavatlar Ve Dualar

Medine'de bir hurma bahçesindeyiz, kalabalık yemekler yeniyor ve başında vaehhabilerin örttüklerinden değil bembeyaz bir örtü bembeyaz sakalları ile nur yüzlü biri konuşuyor tercümanlarda bizlere çeviriyorlar İş için gittiğim halde katıldığım bir toplantı idi Konuşanın SEyyid (Peygamber torunu veya soyundan olduğu söyleniyor) Adamcağız ağlıyor, dedemin medinenin her köşesinde kokusunu hala duyuyyorum diye Etkileniyorum mucizevi geliyor Daha sonra sizlere bu gecenin hatırına bir şey vermek istiyorum diyor
Bir salavat, DEdemi bununla anınız, bekliyoruz, derinden bir nefes alıyor ve ; ''CEZALLAHU ANHA SEYYİDİNA MUHAMMEDÜN (sav) MAHÜ VE EHLÜ'' diyor Tavsiye ederim Bu bize bir hediye idi Bendende size olsun sayısı zamanı vs yok çekebildiğin okuyabildiğin kadar oku ama muazzam olduğunu hiç unutmayınız sevgili arkadaşlarım
--------------------------------------------------------------------
derdim ÇOK, derdim DERİN; derdime DERMAN için SANA geldim Ya MUİN !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com