Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
soğuk, sıcak

Soğuk Su Ve De Sıcak Su

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soğuk Su Ve De Sıcak Su



hayatınızın belkide olmassa olmazınızı yazıyorum sizlerebir beden sağlıklı olmalı diyorsanız vede burçların radyasyonik negatif ışınımlarından uzak kalsın istiyorsanız bilinizki soğuk sudan asla ayrılmayınızbaşınızı soğuk suyla yıkayınız,ellerinizi 10 daika kadar soğuk suda bekletiniz bunu zaman zaman yapınızzaman zaman soğuk suyla duş alınızbedeniniz burçların etkisini hemen atacaktırvede daha dinç ve sağlıklı olacaktırcinlerinde etkisini bir nebze olsun kıracaktırsıcak suyla banyo yapmayınız,duş almayınızburçların etkisini daha çok yayacaktırsizi halsiz bırakacak vede hiç bir zaman rahatsızlıklardan başınızı kaldıramıcaksınızsoğuk su arkadaşlarsoğuk su burçların negatif etkilerini krıstalleştirip yere verir,sıcak sudan bunu beklemeyin daha çok bedeninize yayar
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.