![]() |
Kuantum Kolye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Kolye![]() Kuantum Kolye (Scalar Energy Kolyesi) moleküler seviyede, yapısal anlamda birbirine bağlı doğal minerallerden oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlığa Faydaları * İnflamasyonu azaltır ![]() * Hücrelerin hareketsiz ve sıkışık olmasını önler ![]() * Sirkulasyonu artırır ![]() * Bağışıklık ve endokrin sistemini geliştirir ![]() * Virüs ve bakterilerin yok olmasını sağlar ![]() * Hücresel beslenme ve detoksifikasyonu sağlar ![]() * Hücresel geçirgenliği geliştirir ![]() * Enerjiyi artırır ![]() * DNA’nın zarar görmesini engeller ![]() * Yaşlanma sürecini geciktirir ![]() * Kanserli hücrelerle savaşır ![]() * Sağlığı zararlı elektromanyetik dalgalardan koruyarak vücudun biyolojik yapısını geliştirir ![]() * Dikkat ve konsantrasyonu artırır ![]() QUANTUM TAŞININ FAYDALARI * Hücrelerin hareketsiz ve sıkışık olmasını önler ![]() * Bağışıklık ve endokrin sistemlerini geliştirir ![]() * Hücresel geçirgenliği geliştirir ![]() ![]() * Dikkat dağınıklığını engelleyerek konsantrasyonu sağlar ![]() ![]() ![]() * Enerjiyi artırır ![]() ![]() * Vücuttaki sirkulasyonu artırır ![]() * Zararlı elektromanyetik dalgalardan korunmayı sağlar * DNA’nın zarar görmesini engeller ![]() * Vücuttaki ve temas ettiği yerdeki virüs ve bakterilerin yok olmasını sağlar ![]() * Yaşlanmayı geciktirir ![]() * Hücresel beslenmeyi sağlar ![]() * Kanserli hücrelerle mücadele eder ![]() 0 doğal minerallerden oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|