Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baş, ile, iyileşme, meditasyonu, melek, raphael

Baş Melek Raphael İle İyileşme Meditasyonu

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baş Melek Raphael İle İyileşme Meditasyonu

Hazırlık için Tanrı’ya dua edin ki tedavi için sizin şifaya mümkün olan en fazla açılımınızı sağlasın ve sizi bu işlem sırasında destekleyerek beraber çalışsın

Rahat bir yere oturun Topraklanın Egonuza sol omuzunuza geçip oturmasını söyleyin Sadece bir izleyici olabileceğini belirtin Yaratıcıdan beyaz ışığı göndermesini isteyin Başmelek Rafael’i çağırın(Zihinsel ya da sesli olarak) “Başmelek Rafael; şimdi bana gel ve benim iyileşmemde bana yol göster” deyin İsterseniz Üst benliğinizi , ruhsal rehberlerinizi ve kişisel meleklerinizi de davet edebilirsiniz Onların isimlerini bilmeniz gerekli değildir, sadece davet edin

Zihin gözünüzde Rafael’i başınızın üzerinde kollarını açmış bir şekilde duruyor olarak canlandırın Yeşil ışık formundaki iyileşme enerjisini ellerinden taç çakranıza, oradan da tüm vücudunuza akarken görün Rahatlamaya ve enerjiyi hissetmeye çalışın Önceleri hissedemiyebilirsiniz, birkaç kez tekrarlayınca olabilir, gittikçe enerjiyi tanırsınız Çoğu kişi enerjiyi ılık ve gıdıklayıcı bulur Bazıları yumuşak bir sevgi fırtınasını vücudunda esiyor gibi hisseder Ne hissederseniz o sizin için doğrudur

İlk seferinde bu enerjinin içinizde bir süre akmasına izin verin Sizi Başmelek Rafael’in şifalandırıcı enerjisine açsın Tedaviyi kabul etmeniz için tüm seviyelerde sizi hazırlasın Bu önemli adım birkaç dakika olabilirSonra diğer adıma geçersiniz

Şimdi dikkatinizi vücudunuzun şifalanacak kısımlarına verin Rafael’in elini bu bölgelerde resmedin ve yeşil ışığın sizin hasta olan bölgelerinize akmasını hissedin

Bitince Rafael’e teşekkür edin ve sağlık problemine yol açan duygulardan sizi korumasını isteyin Sizinle çalışanların tümüne teşekkür edin Dikkatinizi topraklamaya verin Gözlerinizi açabilirsiniz Görüntülemede iyi olup olmadığınız önemli değildir Enerji yine aynı şekilde çalışır Gerekirse günde bunu birkaç kez çalışın Rafael’le çalışmaya alıştığınızda onlardan hızlı iyileşme ve rahatlama isteyebilirsinizBu özellikle kronik ağrı gibi durumlarda önerilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com