|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çalışmaları, enerjisi, hakkındaki, melek, uyarı, yalanlar |
![]() |
Melek Enerjisi Ve Çalışmaları Hakkındaki Yalanlar Ve Uyarı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melek Enerjisi Ve Çalışmaları Hakkındaki Yalanlar Ve Uyarı!Selam, Beni tanıyanlar sufi yanımı bilirler lakin aynı zamanda Reiki Master olduğumuda bilirler ![]() Melek enerjisi adı altında gönderilen enerjilerin hepsi ismini taşıdığı şekilde doğrulu olmayan ama yinede bir şekilde enerji akışı sağlanan ve sonucu itibari ilede kişiye mutlaka zarar veren çalışmalardır ![]() Örnek mi? Ankara'da ismini veremiyeceğim ama Hindistanlara kadar gitmiş, oralarda insiyeler almış bir arkadaşımızın bana anlattığı aynen şöyle:Gece geliyorlar yatağıma onlarla oyun oynuyoruz gülüşüyoruz ![]() Siz buna inanıyorsanız inandığınız herşey yanlış demektir ![]() ![]() ![]() ![]() Bana 4 ![]() ![]() ![]() Ha derseniz ki bir varlıkla irtibatım var kabul ederim ama bunun adına melek derseniz asla ve asla derim ![]() Buna ne kuantum teorisi nede dini kaynaklar imkan vermemektedir ![]() Affınıza sığınarak ''saçmalık'' olarak nitelendiriyor altına imzamı koyuyorum ![]() Bu arada bahsettiğim arkadaşın bir akrabası aynı çalışmalar sonrasında akıl sağlığını yitirip bizden yardım istediğinide bildirmeliyim ![]() Saygılarımla SaaH |
![]() |
![]() |
|