![]() |
Melekleri Görmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melekleri Görmek1=ilkin sesiz yerde mağara olsa iyi olur ve orayı temizleyin not=buna madde temizliği adını veriyorum bu rada temiz elbise ve yıkanmış olmalı ve içinde pislkten ve tortudan esr olmamasına özen göstermelisin,zira hz musa allahla konuşmaya giderken allah ona 40 gün oruç tut ve içindekinlerden arın demiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2=buda ruh temizliğidir her türlü kibir ve hasetten kıskançlıktan kurtulmak gerek ,buda allaha namazla itaatla ve onun her yerde olduğuu hisederek ve aklıla idrak ederek yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3=pisikolojimiz =bunuda yolar haritalar ve formüllerle yapılarak aklılın kabullenmesine ve madde ile uyumlu olan bir yol çizilip o işe kanal olmaya sadık olmakla elde edelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4=burası aşk diyarı adını vermiş bulunuyorum ki burası ancak yaşanır anlatmak çaresizdir burda, işte meleklerle buluşmak ve onlarla 3 boyutlu sohbet etmek budur derim,bu hal olunca dünyadaki duyularınız körleşir biliç ve aklınız yok olur yerini sezgiler alır görme burda her uzuvdan hisedilir duyma vs bu yol en güçlü yol ve doğru olan yoldur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Melekleri Görmek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melekleri Görmekmeji, bu senin verdiğin tarif ile bir şey çağıramam kanısındayım,olduki bir süprüzle karşılaştım ve gerçek oldu ![]() ben şimdi sessiz biryerde temiz bir mağara buldum diyelim ![]() ![]() o mağara cismani alemdeki yolculuğuma çıkıyorum ve melek diye şeytani bir cin çağırıyorum ![]() şimdi ne olacak tahmin et ![]() ee bağırsam kimsede duymaz allahın mağarasında ![]() işte o zaman sen girecek bir mağara ara ![]() ![]() thanks maji, MAJİ nin MELEKLERİ ![]() |
![]() |
![]() |
|