![]() |
Başmelek Mikail |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başmelek MikailBaş Melek Mikail (Mikhael) Allah’ın kendisinden yarattığı ilk varlık, ilk melektir ![]() ![]() ![]() Baş Melek Mikail, Evrenin düzeninden ve koruyuculuğundan sorumlu, olumsuz enerjiyle savaşan ve olumsuz enerjiyi arındıran komutan Baş Melektir ![]() ![]() Mikha’el ‘Tanrı Kimdir’ anlamına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enerjisi Altın sarısı, mor ve mavi renklerde algılanır ![]() Baş Melek Mikail’in enerjisi arıtan,nötrleyen ve olumsuz enerjiyi temizleyen çok güçlü bir enerjidir ![]() ![]() Yardıma çağrılan her an yardıma sevgiyle gelir, korunma istenilen her an korur ve yardım eder ![]() Dünyanın diğer çeşitli evrelerinde olduğu gibi Uyumlu Evre’ye geçiş döneminde de Dünya’dan ve insanlığa yardımdan sorumlu Baş Melektir ![]() Melek Mikail’in adı ve enerjisi Allah’ın saf sevgisidir ![]() Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmak için ; Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanamabilmek için tek şart vardır ; Tanrı’ya / Allah’a inancın olması ve niyet edip talep etmek ![]() Melek Mikail Enerjisi’nden bahsederken ‘Melek’ kelimesi kullanmadan ‘Mikail Enerjisi’ gibi yanlış söylemler olabilmektedir ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’nde en önemli konu niyetlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’ne bir kez uyumlanmanız yeterlidir ![]() Enerji akışını hissetmek için kısa bir süre bekleyin ve akışı hissettikten sonra (avuç içlerinde ısınma,karıncalanma veya nabız atışı gibi bir hareketlenme) dua ve niyetlerinizi yapmaya başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmama izin verdiğiniz için Allah’a / Tanrı’ya ve Melek Mikail’e teşekkür ediyorum ![]() ![]() Eğer bir başka kişiye Melek Mikail Enerjisi uygulamayı bitirmişseniz, o kişiye enerji vermenize izin verildiği için Allah’a / Tanrı’ya ve Melek Mikail’e teşekkür edin ![]() Ellerinizi başınızın iki yanından yukarıya doğru açın ve Melek Mikail Enerjisi’nin taç çakranızdan girdiğini ve aynı zamanda avuçlarınızı doldurduğunu düşünün ve avuç içlerinizi auranıza döndürün ve şöyle söyleyin; Melek Mikail Enerjisi beni koruma kalkanına alsın ve hiçbir negatif ve düşük yoğunluklu enerjinin bana ulaşmasına izin vermesin lütfen ![]() Auranızın Melek Mikail Enerjisi ile çevrelendiğini gözünüzün önüne getirin ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’nin Gün İçinde Kullanımı Melek Mikail Enerjisi’ni, günlük yaşamımızda her an yardım, rehberlik ve şifa istemek için kullanabiliriz ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi en büyük sevgi ve ışık enerjisidir ![]() ![]() Niyetlerle ilgili değişik örnekleri aşağıda bulabilirsiniz ![]() ![]() · Ben güzel bir gün geçirmeye niyet ediyorum ![]() ![]() · Melek Mikail Enerjisi bu toplantıma aksın ve iyi bir toplantı geçirmeme yardımcı olsun, bütünün ve benim en yüksek hayrıma olacak şekilde ![]() · Ben kendime en uygun evi bulmaya niyet ediyorum ![]() ![]() · Ben güzel bir yolculuk geçirmeye niyet ediyorum ![]() ![]() · Melek Mikail Enerjisi evime kolaylıkla ulaşmama yardımcı olsun ![]() · Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve …… sıkıntıdan kurtulmama bütünün ve benim en yüksek hayrıma olacak şekilde yardımcı olsun ![]() · Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve …… konudaki dersimi görmeme ve sevgiyle geçmeme yardımcı olsun ![]() · Melek Mikail Enerjisi eşimle arama aksın ve aradaki sorunları sevgiye dönüştürsün ![]() · Melek Mikail Enerjisi Ayşe ile Ahmet’in arasına aksın ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde aradaki sorunları sevgiye dönüştürsün ![]() · Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve heyecanımın sevgiye dönüşmesine yardımcı olsun(örneğin toplantılar öncesi) · Melek Mikail Enerjisi oğluma aksın ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde ona yardımcı olsun ![]() Melek Mikail’in Korunma Duası Yaratıcı Kaynak Tanrı’ya / Allah’a dua ediyorum ![]() Senin evrensel amacına uymayan, senin sevgini ve Işığını taşımayan hiçbir enerjinin üzerimde etki sağlamasını Ve bana yaklaşmasını istemiyorum ![]() Yeteneği diliyor ve korunmaya niyet ediyorum ![]() Melek Mikail Enerjisi’ni başkasına göndermek için : Melek Mikail Enerjisi …………’ye aksın ve ona şifa (mutluluk,huzur) versin ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi ile kendinize şifa vermek için : Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve şifa (huzur,mutluluk) versin ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi ile Niyet etmek için : Ben Allah’a / Tanrı’ya dua ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Örnek; Ben bolluk bilincine uyumlanmaya niyet ediyorum ![]() ![]() Niyeti başkasının adına yapamazsınız ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’yle arınmak için : Ben Allah’a / Tanrı’ya dua ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’yle mekanı uyulmamak için : ………… ![]() ![]() ![]() (Mekan uyulmaması için bir tek kez söylemek yeterli ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi ile mekan arındırmak için : Melek Mikail Enerjisi …… ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi’yle yemek arındırmak için : (Yemeklerden önce söylenecek) Melek Mikail Enerjisi bu yemeğe aksın ve olumsuz yanını sevgiye dönüştürsün ![]() ![]() Arınma Niyeti Örnekleri : · Değersizlik duygusu Güvensizlik duygusu Güçsüzlük korkusu · Yetersizlik duygusu · Başarısızlık korkusu · Yoksulluk korkusu · Parayla ilgili olumsuz duygular · Sevgisizlik duygusu · Şefkat açlığı · Kendine sevgisizlik · Kendine öfke · Kıskançlık duygusu · Erkeklerle / kadınlarla ilgili olumsuz duygular · Erkekler / kadınlar yüzünden kendimle ilgili oluşmuş olumsuz duygular · Evlilikle ilgili olumsuz duygular · Babayla ilgili olumsuz duygular · Anneyle ilgili olumsuz duygular · Yalnızlık korkusu · Terk edilme korkusu · Sevdiklerini kaybetme korkusu · Ayrılık korkusu · Otorite kavramına karşı olumsuz duygular · Tanrı inançsızlığı · Bağımlılık duygusu · Bağlanma korkusu · Özgürlüğünü kaybetme korkusu · Sigara bağımlılığı · Sigarayı bırakabileceğine olan inançsızlık · İlaçların bedendeki bütün birikmiş yan etkileri · Sigara yoluyla bedende birikmiş nikotin · Kilo verebileceğine olan inançsızlık · Kilo verme isteksizliği · Sigara bırakma isteksizliği · Yemekten haz alma duygusu · Sigaradan keyif alma duygusu · Aç kalma korkusu · Açlıkla ilgili bütün olumsuz duygular · Ölüm korkusu · Kaza geçirme korkusu · Kedi korkusu · Araba kullanma korkusu · Kapalı mekan korkusu · Yükseklik korkusu · Suçlanma korkusu · Suçlama duygusu · Yükseklik korkusu · Karanlık korkusu · Hayvan korkusu · Hastalık korkusu · Şimşek / gök gürültüsü korkusu · Ben kendi değerimi bilmeye ve sahip çıkmaya niyet ediyorum ![]() · Ben Tanrısal gücümü fark etmeye ve Tanrısal gücüme sahip çıkmaya niyet ediyorum ![]() · Ben kendimi sevmeye niyet ediyorum ![]() · Ben sevgiyi almaya ve vermeye niyet ediyorum ![]() · Ben bolluk bilincine sahip olmaya niyet ediyorum ![]() Melek Mikail’in Korunma Duası : (Bu duanın her sabah yapılması önerilir) Yaratıcı Kaynak Tanrı’ya / Allah’a dua ediyorum ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerji ile Bağışlama Çalışması : Dünyanın yükseliş döneminde tüm deneyimleri deneyim olarak görmek ve değerlendirmek ve onları sevgiyle geride bırakmak ve yolumuza devam etmek için bağışlayamadığımız, izi kalan her olayı ve herkesi bağışlamak kendi kişisel gelişimimiz için büyük önem taşımaktadır ![]() ![]() ![]() Melek Mikail Enerjisi ile Bağışlama Niyeti : Ben Allah’a dua ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Allah’a (Tanrı’ya) dua ediyorum………’yı (kişi adı konularak) bağışlamaya niyet ediyorum………’yı bağışlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Baş Melek Mikail Enerjisi ile Ellerle Şifa Çalışması : Baş Melek Mikail Enerjisi, aynen Reiki şifa çalışmasında olduğu gibi, eller kullanılarak da uygulanabilir ![]() ![]() Kendimize Uygulayacaksak : Eller uygulama öncesi yıkanmış olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışmayı başlatmak, uygulamak ve bitirmek için: Ellerimiz Namaste pozisyonunda (iki el kalp çakrası hizasında eller birleşik ve parmaklar kapalı) ‘Melek Mikail Enerjisini açıyorum ![]() ![]() ‘Melek Mikail Enerjisi, tüm beden katmanlarımda uygun şifa, onarım ve arınmayı gerçekleştirsin, bütünün hayrına olacak şekilde’ niyet ederek ellerle şifa uygulaması çalışmasına başlanır ![]() 7 çakraya, her çakraya 2-3 dak ![]() ![]() ![]() Bir başkasına ellerle şifa vermek için ondan izin almak ve ona uygulama yapmadan kendimizi koruma kalkanına almamız gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer kendiniz için gün içinde 15-20 dak ![]() ![]() Çalışma bittikten sonra ellerin tekrar yıkanması önerilir ![]() Başkasını Melek Mikail Enerjisi’ne Uyumlamak : Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanmış herkes niyetle bir başkasını da bu enerjiye uyumlayabilir ![]() Uyumlama şu şekilde yapılır : Uyumlamayı almış kişi, uyumlanacak kişilere şu soruları sorar : ‘Niyetin kime’ ‘Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanmaya niyet ediyor musun?’ Uyumlamayı alacak kişi ise uyumlamayı almak için şu cevapları vermelidir; ‘Niyetim Allah’a (Tanrı’ya) ‘Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanmaya niyet ediyorum’ Uyulmama süresi 15 dakikadır ![]() Uyumlamayı yapan kişi karşı tarafın niyetini duyduktan sonra içinden şu duayı yapar; ‘Allah’ın (Tanrı’nın) izniyle, Melek Miakil’in izniyle …… ![]() ![]() ![]() Ya da ‘Allah’ın (Tanrı’nın) izniyle, Melek Mikail’in izniyle …… ![]() Uyumlanan kişi 15 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Uyulmama süresi bittikten sonra Allah’a (Tanrı’ya) ve Melek Mikail’e teşekkür etmek gerekiyor ![]() Uyulmama almak isteyen ve buna niyet eden, uyulmamak isteyen ve buna niyet eden kişilerin niyetiyle, yüksek benlikler ve ilahi mekanizma tarafından tarafından gerçekleştirilmektedir ![]() Uyumlamayı alan kişinin uyumlamayı saf niyetle almak istemesi, enerjiye uyumlanabilmesi için önemli bir nüanstır ![]() ![]() ![]() Bir başkasına Melek Mikail Enerjisi uygulamadan önce yapılacak ilk şey kendini Melek Mikail Enerjisi ile korumaya almaktır ![]() ![]() Allah’ım / Tanrım, Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmak için Senden ve Melek Mikail’den izin istiyorum ![]() ![]() Tüm bu çalışmaları yaparken, dua ve niyetlerde içten olun yeter ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|