Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bas, enerjisi, melek, mikail

Bas Melek Mikail Enerjisi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bas Melek Mikail Enerjisi

Baş Melek Mikail (Mikhael) Allah’ın kendisinden yarattığı ilk varlık, ilk melektir Allah’ın yedi baş meleğinden biridirKendisinden sonra Evrenin ve diğer tüm varlıkların yaratılışında Allah’ın yanında yeralmıştır

Baş Melek Mikail, Evrenin düzeninden ve koruyuculuğundan sorumlu, olumsuz enerjiyle savaşan ve olumsuz enerjiyi arındıran komutan Baş MelektirSemavi ordunun komutanı, Cennet’in genel yöneticisi, Baş Meleklerin lideridir

Mikha’el ‘Tanrı Kimdir’ anlamına gelirMelek Mikail bütün dinlerde tanınır ve kabul edilirHristiyanlıkta Kutsal Ruh ile (Ruhlkudüs) eşit tutulurMavi alevden kılıcı ve kalkan ve zırhla sembolik olarak resmedilir (Kılıç adaleti, zırh bilgeliği ve kalkan Ruh’un korumasını simgeler) Tüm melekler gibi dişil ya da eril değildir , görünmek istediği şekilde görünebilir

Enerjisi Altın sarısı, mor ve mavi renklerde algılanır

Baş Melek Mikail’in enerjisi arıtan,nötrleyen ve olumsuz enerjiyi temizleyen çok güçlü bir enerjidirKişileri, grupları, uyumsuzluğu ve olumsuzluğu temizleyip arındırır
Yardıma çağrılan her an yardıma sevgiyle gelir, korunma istenilen her an korur ve yardım eder

Dünyanın diğer çeşitli evrelerinde olduğu gibi Uyumlu Evre’ye geçiş döneminde de Dünya’dan ve insanlığa yardımdan sorumlu Baş Melektir
Baş Melek Mikail’in adı ve enerjisi Allah’ın saf sevgisidir
Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmak için ;

Melek Mikail Enerjisi’ne uyumlanamabilmek için tek şart vardır ; Tanrı’ya / Allah’a inancın olması ve niyet edip talep etmek

Melek Mikail Enerjisi’nden bahsederken ‘Melek’ kelimesi kullanmadan ‘Mikail Enerjisi’ gibi yanlış söylemler olabilmektedir ‘Mikail Enerjisi’ denildiği zaman Evren tarafından, çağırdığımız enerji herhangi sıradan bir insan Mikail enerjisi gibi algılanır ve ‘Melek Mikail Enerjisi’nden bahsetmiş olmayızO nedenle söylemimizde çok dikkat edip mutlaka ‘Melek Mikail Enerjisi’ demek gerekmektedir

Melek Mikail Enerjisi’nde en önemli konu niyetlerdirGereken arınma duaları ve niyetleri kalıp şeklinde aşağıda bulabilirsinizBu kalıplar aynen yazıldığı gibi uygulanmalı, tek bir kelimesi bile değişmemelidirAnahtar veya şifre gibi düşünebilirsiniz bunlarıKelime değişince niyet yada dua çalışmıyor, sonuca ulaşılamıyor

Niyet ve duada dikkat edilecek tek unsur var; samimi olmak ve kalp çakrasıyla yani sevgiyle yapmakEndişe ve üzüntüyle ya da samimiyetsiz yapılan dualar ve niyetler geçersiz olmaktadır

Melek Mikail Enerjisi’ne bir kez uyumlanmanız yeterlidir Uyumlanmadan sonra enerji akışını başlatmak için; iki elinizi göğüs hizanızda avuç içleri birbirine yapışık olacak şekilde bir araya getirin ve şöyle söyleyin: Allah’ım / Tanrım, Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmak için Senden ve Melek Mikail’den izin istiyorumMelek Mikail Enerjisi sevgiyle açılsın ve ellerimden akmaya başlasın lütfen

Enerji akışını hissetmek için kısa bir süre bekleyin ve akışı hissettikten sonra (avuç içlerinde ısınma,karıncalanma veya nabız atışı gibi bir hareketlenme) dua ve niyetlerinizi yapmaya başlayın

Eğer başka birine Melek Mikail Enerjisi vereceksek, bu cümleden sonra enerjiyi o kişiye vermek için (Allah’tan ve Melek Mikail’den) izin isteyinBu hareketin herhangi bir dinle ilgisi yokturEllerinizi bir araya getirmenin özel bir anlamı vardır,insanın sol tarafı negatif iyonlar,sağ tarafı pozitif iyonlar taşırİki el bir araya geldiği zaman nötrleşir yani arada hiçbir şey yokturAvuç içinde Melek Mikail Enerjisi’nin sıcaklığını duymak için biraz bekleyinSıcaklığı hissettikten sonra dua ve niyetlerinizi uygulayınMelek Mikail Enerjisi’yle çalışmanız tamamlandıktan sonra akışı durdurmak için şöyle söyleyin; Melek Mikail Enerjisi’ni kullanmama izin verdiğiniz için Allah’a / Tanrı’ya ve Melek Mikail’e teşekkür ediyorumMelek Mikail Enerjisi sevgiyle kapansın lütfen

Eğer bir başka kişiye Melek Mikail Enerjisi uygulamayı bitirmişseniz, o kişiye enerji vermenize izin verildiği için Allah’a / Tanrı’ya ve Melek Mikail’e teşekkür edin
Bir başkasına Melek Mikail Enerjisi uygulamadan önce yapılacak ilk şey kendini Melek Mikail Enerjisi ile korumaya almaktırBu çok önemlidir Ellerinizi başınızın iki yanından yukarıya doğru açın ve Melek Mikail Enerjisi’nin taç çakranızdan girdiğini ve aynı zamanda avuçlarınızı doldurduğunu düşünün ve avuç içlerinizi auranıza döndürün ve şöyle söyleyin; Melek Mikail Enerjisi beni koruma kalkanına alsın ve hiçbir negatif ve düşük yoğunluklu enerjinin bana ulaşmasına izin vermesin lütfen

Auranızın Melek Mikail Enerjisi ile çevrelendiğini gözünüzün önüne getirinBu hareketi yapamazsanız (dışarıda,kalabalık içinde) o zaman kendinizi enerjinin korumasıyla korunmuş, çevrelenmiş olarak imgeleyin ve aynı sözleri tekrar edinBu sırada avuç içleriniz aşağıya ayaklarınıza doğru gelecek şekilde durabilir ve Melek Mikail Enerjisi’nin auranızı ayaklarınızdan başınıza doğru doldurduğunu düşünebilirsiniz
Tüm bu çalışmaları yaparken, dua ve niyetlerde içten olun yeterİçinizde ‘acaba tam oldu mu, yapabildim mi’ gibi şüphelerinde olmaması lazım Allah / Tanrı sevginin kendisidir ve niyetlerinizde O’na dua ettiğinizi ve yalnız O’ndan yardım isteyip yardım gördüğünüzü unutmayın

Melek Mikail Enerjisi’nin Gün İçinde Kullanımı:

Melek Mikail Enerjisi’ni, günlük yaşamımızda her an yardım, rehberlik ve şifa istemek için kullanabilirizİşlerimizin daha düzgün gitmesi için, rahat yolculuk etmek İçin, günümüzün iyi geçmesi için kullanabilirizKullanımı aynen Reiki gibidir, tek farkı sadece niyet edip seslendirmenin yeterli olmasıdır
Melek Mikail Enerjisi en büyük sevgi ve ışık enerjisidir Bizim ve bütünün en yüksek hayrına olanı gerçekleştirmemize yardım ederKorur

Niyetlerle ilgili değişik örnekleri aşağıda bulabilirsiniz Siz de kendi yaşamınızda Melek Mikail Enerjisi’sini bu örneklerdeki niyetler gibi çeşitlendirebilirsiniz
  • Ben güzel bir gün geçirmeye niyet ediyorumMelek Mikail Enerjisi bu niyetime aksın ve bütünün ve benim en yüksek hayrıma olacak şekilde gerçekleşmesine yardımcı olsun
  • Melek Mikail Enerjisi bu toplantıma aksın ve iyi bir toplantı geçirmeme yardımcı olsun, bütünün ve benim en yüksek hayrıma olacak şekilde
  • Ben kendime en uygun evi bulmaya niyet ediyorumMelek Mikail Enerjisi bu niyetime aksın ve gerçekleşmesine yardımcı olsun
  • Ben güzel bir yolculuk geçirmeye niyet ediyorumMelek Mikail Enerjisi bu niyetime aksın ve gerçekleşmesine yardımcı olsun
  • Melek Mikail Enerjisi evime kolaylıkla ulaşmama yardımcı olsun
  • Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve …… sıkıntıdan kurtulmama bütünün ve benim en yüksek hayrıma olacak şekilde yardımcı olsun
  • Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve …… konudaki dersimi görmeme ve sevgiyle geçmeme yardımcı olsun
  • Melek Mikail Enerjisi eşimle arama aksın ve aradaki sorunları sevgiye dönüştürsün
  • Melek Mikail Enerjisi Ayşe ile Ahmet’in arasına aksın ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde aradaki sorunları sevgiye dönüştürsün
  • Melek Mikail Enerjisi bana aksın ve heyecanımın sevgiye dönüşmesine yardımcı olsun(örneğin toplantılar öncesi)
  • Melek Mikail Enerjisi oğluma aksın ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde ona yardımcı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com