![]() |
Baş Melek Mıchael |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baş Melek Mıchael![]() Adı “Tanrı gibi” anlamına gelir,”Işığın prensi” olarak da adlandırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işık ve sevginin koruyucusu ve rehberidir ![]() ![]() ![]() ![]() Michael; aile üyeleri, sevilenler, komşular hatta yabancılarla yaşanan kavgalara barışcıl bir sonuç getirmeye yardım edecektir ![]() ![]() Başmelek Michael, istendiğinde negatif enerjiyi temizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman korku veya zorlandığınızı hissederseniz, mental olarak “Başmelek Michael, lütfen beni koru ve sakinleştir” deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızdan negativitenin ve korkunun temizlenmesini istediğinizde çağırdığınız melek odur ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞMELEK MICHAEL İLE RUHUN ARINMASI Negatif veya korkulu hissettiğinizde ve bunları ışığa bırakmaya hazır olduğunuzda bu çalışmayı yapabilirsiniz ![]() ![]() Rahat bir yere oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihinsel olarak “Başmelek Michael, şimdi bana gel ve benim varlığımdaki tüm negativite ve korkuyu alıp götür” deyin ![]() ![]() Başmelek Michael’in elinde her zaman “Psişik Vakum” olarak kullanabileceği bir kılıç vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüklerinize dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün vücudunuz ve auranızı vakumladıktan sonra, Başmelek Michael’den kılıcını vakumdan beyaz ışık enerjisine çevirmesini isteyin ![]() ![]() Işığın diş macunu gibi heryeri doldurmasını sağlayın, çünkü negativite ve korku; yerleri hemen doldurulmazsa yine yerlerine sızarlar ![]() ![]() ![]() ![]() Başmelek Michael’e teşekkür edin ve her zaman sizi negativite ve korkulardan korumasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köklerinizin Dünya Ana’da olduğunu hatırlayarak yeniden kendinizi topraklayın ![]() ![]() Bu güçlü enerji çalışmasını meleklerle yaptınız! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çalışmayı istediğiniz kadar yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() SEVGİ VE IŞIĞIN KORUYUCU KALKANI Her sabah uyanınca Başmelek Michael’den sizi beyaz ışıktan oluşan kalın bir yumurta kabuğu içine yerleştirmesini ve bu kalkanın sizi karşılaştığınız negatif durum ve insanlardan korumasını isteyin ![]() ![]() NEGATİVİTENİN ETERİK BAĞLARINI KESME Önemli bir konudur, çünkü bizi aşağıya doğru çeken kişilerle bağımız olabilir ![]() ![]() ![]() Elbette bu insanlar bizi çökertmek istemiyorlar ,ancak ihtiyaçları çok fazla olduğundan böyle hissettirirler ![]() ![]() ![]() Her gece yatmadan önce “Başmelek Michael, şimdi bana gel, benim sevincimi, enerji ve hayatiyetimi emen tüm negatif eterik korku bağlarını kes ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Baş Melek Mıchael |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baş Melek MıchaelBAS MELEK MIKAEL Adı “Tanrı gibi” anlamına gelir,”Işığın prensi” olarak da adlandırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işık ve sevginin koruyucusu ve rehberidir ![]() ![]() ![]() ![]() Michael; aile üyeleri, sevilenler, komşular hatta yabancılarla yaşanan kavgalara barışcıl bir sonuç getirmeye yardım edecektir ![]() Başmelek Michael, istendiğinde negatif enerjiyi temizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman korku veya zorlandığınızı hissederseniz, mental olarak “Başmelek Michael, lütfen beni koru ve sakinleştir” deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızdan negativitenin ve korkunun temizlenmesini istediğinizde çağırdığınız melek odur ![]() ![]() BAŞMELEK MICHAEL İLE RUHUN ARINMASI Negatif veya korkulu hissettiğinizde ve bunları ışığa bırakmaya hazır olduğunuzda bu çalışmayı yapabilirsiniz ![]() ![]() Rahat bir yere oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meleklerinizden ve rehberlerinizden bu çalışmada size eşlik etmelerini isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihinsel olarak “Başmelek Michael, şimdi bana gel ve benim varlığımdaki tüm negativite ve korkuyu alıp götür” deyin ![]() ![]() Başmelek Michael’in elinde her zaman “Psişik Vakum” olarak kullanabileceği bir kılıç vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüklerinize dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün vücudunuz ve auranızı vakumladıktan sonra, Başmelek Michael’den kılıcını vakumdan beyaz ışık enerjisine çevirmesini isteyin ![]() ![]() Işığın diş macunu gibi heryeri doldurmasını sağlayın, çünkü negativite ve korku; yerleri hemen doldurulmazsa yine yerlerine sızarlar ![]() ![]() ![]() ![]() Başmelek Michael’e teşekkür edin ve her zaman sizi negativite ve korkulardan korumasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köklerinizin Dünya Ana’da olduğunu hatırlayarak yeniden kendinizi topraklayın ![]() ![]() Bu güçlü enerji çalışmasını meleklerle yaptınız! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çalışmayı istediğiniz kadar yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() SEVGİ VE IŞIĞIN KORUYUCU KALKANI Her sabah uyanınca Başmelek Michael’den sizi beyaz ışıktan oluşan kalın bir yumurta kabuğu içine yerleştirmesini ve bu kalkanın sizi karşılaştığınız negatif durum ve insanlardan korumasını isteyin ![]() ![]() NEGATİVİTENİN ETERİK BAĞLARINI KESME Önemli bir konudur, çünkü bizi aşağıya doğru çeken kişilerle bağımız olabilir ![]() ![]() ![]() Elbette bu insanlar bizi çökertmek istemiyorlar ,ancak ihtiyaçları çok fazla olduğundan böyle hissettirirler ![]() ![]() ![]() Her gece yatmadan önce “Başmelek Michael, şimdi bana gel, benim sevincimi, enerji ve hayatiyetimi emen tüm negatif eterik korku bağlarını kes ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|