5 Günde 5 Kilo Diyeti |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
5 Günde 5 Kilo Diyetiöncelikle sunu belirteyim ben haftada 1-2 kiloya da raziyim gelelim diyete tamamen alintidir arkadaslar ama hosuma da gitti 1 gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz Sabah, öğlen, akşam Başka bir şey yok Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz 2 gün: Yalnızca sebze Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler Sabahtan itibaren 3 gün: Bugün et günü Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk 4 gün: meyve günü Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin 5 gün: Yalnızca yumurta Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz Yada yağsız diyet süt veya yoğurt seçim sizin 6 ve 7 günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest eee bana kim katilmak ister?? |
|