![]() |
Kilo Veremiyorsanız Bir Nedeni Vardır... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilo Veremiyorsanız Bir Nedeni Vardır...Kilo verememenin genel olarak altında yatan 2 tane neden vardır ![]() ![]() ![]() Zayıflamak isteyen ancak zayıflamayı bir türlü başaramayan kişilerin yarısından çoğunda diyete uyum sıkıntısı olsa da, önemli bir kısmında fizyolojik problemler mevcuttur ![]() Zayıflamaya karar verdiğiniz anda yapmanız gereken ilk şey detaylı bir kan tahlili yaptırmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakılması gereken ikinci en değerli parametre ise kan şekeriniz ve insülin değerlerinizdir ![]() ![]() ![]() ![]() Zayıflamak, vücudu hem rahatlatır hem de strese sokar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilo verme programlarında en çok ihtiyaç duyulan şey ise motivasyondur ![]() ![]() Siz de kilo veremeyenlerdenseniz kendinizi daha fazla yormadan bir uzmandan destek alınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilo Veremiyorsanız Bir Nedeni Vardır...üniversitede iken ailem hep evde kalıcaksın derdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() keza sevgilimde bu sebeden terkedince bir hırs rejime başaldım 45günde 11 kılo verdim ![]() ![]() ![]() ölüyordum kilo verişin önüne geçemiyorduk mekanızma oyle alt üst olmuştuki sonrasıdanki ağır tedaviyi tarif edemem şuan 36 bedenim vücut bir daha oyle kilo almıyor ama bir dahada sağlıklı olmuyor o süreçten sonra doktorlar şunu söylemişti hamileliğin 9 ay sürmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tansiyonum 4 a kadar düşüyordu ve bu sık sık oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilo Veremiyorsanız Bir Nedeni Vardır...bitanesi Nickli Üyeden Alıntı üniversitede iken ailem hep evde kalıcaksın derdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() keza sevgilimde bu sebeden terkedince bir hırs rejime başaldım 45günde 11 kılo verdim ![]() ![]() ![]() ölüyordum kilo verişin önüne geçemiyorduk mekanızma oyle alt üst olmuştuki sonrasıdanki ağır tedaviyi tarif edemem şuan 36 bedenim vücut bir daha oyle kilo almıyor ama bir dahada sağlıklı olmuyor o süreçten sonra doktorlar şunu söylemişti hamileliğin 9 ay sürmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tansiyonum 4 a kadar düşüyordu ve bu sık sık oluyor İnsandan insan değişiyor mesela bnm tanıdıklar var ekmek fanta tatlı herşeyi iyiyorlar kilo almıyorlar metabolizma ile alakası var bunun ![]() |
![]() |
![]() |
|