![]() |
Çorbalarla İlgili Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çorbalarla İlgili Püf NoktalarıÇorba tuzlu olursa, bir patatesi dörde bölerek içine atın ![]() ![]() ![]() Çorbanın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu kullanın ![]() Çorba yaparken soğan, havuç, domates, kereviz gibi sebzeler kullanılırsa daha lezzetli olur ![]() Çorbanın daha lezzetli olması için, üzerine yağda kızarmış kırmızı biber, maydonoz nane ekleyebilirsiniz ![]() Kalmış bayat ekmeklerinizi, fırında kızartıp kıtırlaştırarak, daha sonra çorbalarınızda, içine atmak suretiyle, kıtır ekmek olarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Domates çorbası gibi bazı çorbaların üzerine rendelenmiş kaşar eklemek çorbaya ayrı bir lezzet katacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|