![]() |
Kelecoş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kelecoş![]() 1 ![]() 1 ![]() 1 çay bardağı yeşil mercimek 1 ![]() Yarım kg yoğurt 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 250 gr kuşbaşı kuzu eti 1 soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Tuz Karabiber 4 su bardağı su üzeri için 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 1 yemek kaşığı tereyağı Kelecoş: Fasulye, nohut ve mercimeği ayrı kaplarda bir gece suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|