![]() |
Yengeç Etli Siyah Ravyoli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yengeç Etli Siyah Ravyoli![]() 250 gr un 9 yumurta 30 gr mürekkep balığı boyası 300 gr yengeç eti 6 domates 6 yaprak taze fesleğen 100 gr kuru fasulye 100 gr krema 1 soğan 2 diş sarımsak 100 gr zeytinyağı Tuz Kırmızı pul biber 1 dal taze biberiye Taze nane Yengeç etli siyah ravyoli: Kuru fasulyeyi bir gün önceden ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() Ravyoli hamuru için, unu düz zemine toplu şekilde döküp ortasını hafifçe açın, 8 yumurta, mürekkep balığı boyası ve tuzu ilave edip iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlenen hamurun kalın olmamasına özen göstererek merdane ya da hamur açma makinesi ile dikdörtgen şekilde açıp, ortadan ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnaları bir tencerede tuz ilave edilmiş kaynar suda 8 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|