![]() |
ben hayret ettim bide siz okuyun +16 |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
ben hayret ettim bide siz okuyun +16Tazmanya ve Avustralya'nin Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar ![]() Norveç’te plaj görevlileri, çıplak güneşlenen kadınları siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartıyorlar ![]() Arizona Cottonwood yasalarına göre; çiftlerin, "patlak lastikli" otomobil içinde sevişmeleri yasak ![]() Hindistan'daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de vermiyor ![]() Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor ![]() Güney Afrika-Johannesburg'da bir kadın, her sevişme için esinden para isteğinde bulunabiliyor ![]() Endonezya'da mastürbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başı kesilerek veriliyor ![]() Guam'da erkekler için değişik bir meslek var ![]() ![]() ![]() Kolombiya Cali'de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izler ![]()
![]() |
|