|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kremalı, mantarlı, piyemonte, tagliolini, usulü |
![]() |
Kremalı Ve Mantarlı Piyemonte Usulü Tagliolini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Ve Mantarlı Piyemonte Usulü Tagliolini![]() Hamur için 100 gr un 100 gr yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz 70 gr irmik unu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Sos için 5~6 orta boy porçini mantarı 5~6 kültür mantarı 5~6 sarıkız mantarı 1 su bardağı krema 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı parmesan peyniri 1 çay bardağı beyaz şarap Yarım orta boy soğan 2 diş sarımsak 4 yaprak fesleğen 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı Kremalı ve mantarlı piyemonte usulü tagliolini: Hamur için malzemelerin hepsini iyice yoğurun ![]() ![]() ![]() Sos için, kuru soğan ve sarımsağı incecik doğrayın ve bir tavada zeytinyağı ile pembeleşinceye kadar soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKLINIZDA BULUNSUN Haşlanan makarnayı, haşlama suyunu süzüp direkt sosa ilave ederek tüketin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|