Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuru, mantı

Kuru Mantı 2

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Mantı 2



Malzemeler
2 yufka
1 adet haşlanmış tavuk göğsü
1 su bardağı haşlanmış nohut
3 kaşık yağ
1 çorba kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber, kırmız biber
2 su bardağı tavuksuyu (soğuk)
KURU MANTI TARİFİ
Yufkalar rulo sarılıp, ince ince kıyılarak bir fırın kabına alınır 170 derece fırında pişirilir, üzeri kızarınca fırından çıkarılıp, üzerine 2 su bardağı soğuk tavuk suyu dökülür ve nohut, tuz karabiber, konup harmanlanır Üzerine tavuk etleri parça parça konur Kırmızı biber, yağ, salça bir tavada kızdırılıp üzerine gezdirilir Servis yapılır Arzuya göre yoğurt da konabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.