Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
içli, simit

İçli Simit

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İçli Simit





1 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı ılık su
1 yemek kaşığı toz şeker
1 paket yaş maya (42 gr)
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 yumurta
15 tatlı kaşığı tuz
4~45 su bardağı tam buğday unu

İç harcı için
150 gr kaşar peyniri
Yarım su bardağı küp doğranmış sucuk

Üzeri için
2 yemek kaşığı pekmez
2 çay bardağı su
Susam

İçli simit:
Mayayı ılık süt ve suyun içinde eritin Şeker, yağ, yumurta, tuz ve azar azar unu ekleyerek yoğurun Üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın Kaşar peynirini rendeleyip sucuk ile harmanlayın

Hamurdan parçalar kopartıp unlanmış tezgahta elinizle bastırarak açın İçine sucuklu peynirden bir miktar yerleştirip kapatın Her birini önce pekmezli suya daha sonra bolca susama bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye dizin 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.