![]() |
Gül Reçelli Ve Muzlu Çörek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Reçelli Ve Muzlu Çörek![]() 2 ![]() Tuz 2 limon 1 su bardağı tozşeker 5 çorba kaşığı gül reçeli 2 yumurta 100 gr tereyağı 1 çorba kaşığı süt 3 muz 2 çorba kaşığı ince çekilmiş badem içi İç malzeme için 2 muz 3 çorba kaşığı gül reçeli Yarım limon Gül reçelli ve muzlu çörek: Bir limonu yıkayıp kurulayın ![]() ![]() Unu, hamur yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzeme için muzu soyup yarım parmak kalınlığında kesin ![]() ![]() ![]() Hamuru un serpilmiş geniş bir tezgahın üzerinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Elde ettiğiniz hamurlardan birinin geniş ucuna ikili muz parçasını yerleştirin ![]() ![]() ![]() Çörekleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ![]() ![]() fırında 25-30 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|