![]() |
Tavuklu Ve Sebzeli Pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Ve Sebzeli Pay![]() 1 ![]() 2 soğan 2 havuç 1-2 defneyaprağı 2-3 top karabiber 2 kereviz 1 ince pırasa 5 su bardağı su 1 yumurta sarısı Tuz Hamur için: 50 gr margarin 2 ![]() 1 yumurta Tuz Sos için: 50 gr margarin Yarım su bardağı un Tavuklu ve sebzeli pay: Tavuğu temizleyip yıkayın ve iri parçalar halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru hazırlamak için; unu bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk etlerini kevgirle sudan alın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede 50 gr margarini eritip yarım bardak unu ekleyin ve kavurun ![]() ![]() Hamurdan küçük bir parça ayırıp kalanını kalıbı kaplayacak büyüklükte açın ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri, sebzeleri ve sosu kalıba alıp karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|